Cum să te tratezi de ulcerul gastric chiar la tine acasă? Remediul 100% natural

Home / Health / Cum să te tratezi de ulcerul gastric chiar la tine acasă? Remediul 100% natural
Cum să te tratezi de ulcerul gastric chiar la tine acasă? Remediul 100% natural

Ulcerul gastric este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice. Este cea mai întâlnită formă de ulcerație digestivă. Cel mai frecvent simptom al ulcerului gastric este senzație de arsură sau durere în zona dintre piept și stomac. Durerea poate dura câteva minute sau chiar câteva ore, în funcție de gradul de severitate al ulcerului. Alte simptome care anunță această boală sunt apetitul de mâncare este scăzut, balonarea, indigestie, greață, vărsături și pierderea în greutate. Noi vă recomandăm un tratament naturist care va da roade sută la sută în cazul ulcerului gastric.

Remediul naturist despre care dorim să povestim în acest articol nu este tocmai ușor de găsit, însă nu costă foarte mulți bani. Este vorba despre fruzele fructului wood apple sau mărul de lemn, care are un conținut ridicat de taninuri ce protejează stomacul afectat de aciditate. Sucul extras din mărul de lemn, de asemenea, ajută la reducerea durerii și inflamației. Aceste fructe ajută împotriva constipației, indigestiei, hemoroizilor, problemelor respiratorii, în cazuri de diaree sau dizenterie. Mărul de lemn stimulează, de asemenea, sistemul imunitar, luptă împotriva infecțiilor bacteriene și virale, reduce inflamația și diverse stări inflamatorii, crește producția de lapte pentru mamele care alăptează, luptă împotriva diabetului zaharat, crește sănătatea oculară și ajuta la prevenirea disfuncțiilor sexuale.
Aceste fructe și frunze sunt folosite în medicina naturistă din India
Aceste fructe și frunze sunt folosite în medicina naturistă din India
Wood apple sau mărul de lemn (mărul brânză dulce) este un fruct surprinzător descoperit în zona tropicelor. Are gust de brânză frământată de oaie (cu lămâie). Este bogat în calciu. Din 5-7 astfel de fructe obții doza recomandată de calciu. În tradiția indiană este folosit pentru digestie (distruge viermii din intestine), purifică sângele, eficient la dureri de urechi, bun pentru rinichi și ficat, dar, mai ales,  protejează împotriva malariei. Astfel, pentru tratamentul ulcerului poate fi folosit respectând cura de mai jos.
Așa arată fructele și frunzele de woodapple
Așa arată fructele și frunzele de woodapple


Cum se prepară?

Puneți la macerat două-trei frunze de wood apple la macerat într-un vas din cupru în care ați turnat o cană cu apă. Dimineața se strecoară amestecul și se consumă pe stomacul gol. Tratamentul se ține timp de câteva săptămâni, zi de zi. Acest  remediu naturist ajută la consolidarea și protejarea mucoasei gastrice împotriva acizilor. Ulcerul apare ca urmare a unui dezechilibru în balanța dintre factorii protectori ai mucoasei stomacului (mucus, bicarbonați) și cei agresivi (secreția acidă, pepsină, acizi biliari, consumul de alcool, unele medicamente precum aspirina, etc.)

De reținut: Înainte de a utiliza acasă orice remediu naturist este necesar să vă consultați cu un medic.