Cum să te tunzi în funcție de zodie

Home / Beauty Tips / Cum să te tunzi în funcție de zodie
Cum să te tunzi în funcție de zodie
 Fiecare femeie încearcă să ajungă să aibă coafura sau frizura perfectă prin multiple vizite la diverși hairstyliști pentru a experimenta fel și fel de tunsori.  Fie că vorbim de tăierea vârfurilor, îndreptarea părului, încrețirea podoabei capilare sau aplicarea extensiilor de păr, femeile sunt înnebunit după saloane. Majoritatea dintre ele, cel puțin. Ei bine, acest articol vă va ajuta să alegeți cea mai bună coafură pentru voi în funcșie de zodia în care sunteți, pentru a se potrivi perfect cu personalitatea voastră.

Berbec

Femeile nascute sub acest semn zodiacal au părul foarte sănătos, abundent, ceea ce înseamnă că pot experimenta cu mai multe frizuri, însă păstrarea părului lung este cea mai bună alegere pe care o pot face.

Taur

Femeile care se nasc în zodia Taurului nu le prea pasă de  îngrijirea părului. Părul scurt, mediu, coafura în acest mod este cea mai potrivită pentru femeile din acest semn zodiacal. Puteți încerca un bob sau să îl filați foarte mult.

Gemeni

Acestor femei le place să-și schimbe coafura în mod frecvent. Le place să experimenteze, iar cele mai bune coafuri pentru ele sunt cele în care părul este tuns în scări, filat, cu un aer libertin, ori bucle. De asemenea, ele pot încerca și extensiile, sunt în ton cu personalitatea lor.

Rac

Aceste femei sunt cunoscute pentru farmecele lor feminine. Acestea ar trebui să rămână la coafuri simple, cum ar fi buclele moi. De asemenea, își pot lăsa părul desfăcut fără să-i facă ceva anume. Aceste femei pot  fi elegante și grațioase fără să facă prea multe drumuri la coafor.

Leu

Aceste femei au de obicei parul gros și mare, care este greu de întreținut. Ele nu ar trebui să încerce stiluri diferite, dar să mențină un stil constant. Cele mai bune coafuri pentru femeile din zodia Leu sunt buclele lungi sau părul întins și desfăcut.

Fecioară

Femeile din zodia Fecioară sunt cunoscute ca perfectioniste, ceea ce înseamnă că ele vor ca totul să fie exact cum își doresc și cum au plănuit. Cele mai bune coafuri pentru ele sunt împletiturile franțuzești, părul întins pe spate, periat corespunzător, dar și buclele lejere.

tunsoare zodie

Balanță

Aceste femei sunt sofisticate și iubesc aspectul elegant și senzual. De asemenea, le place să schimbe coafurile lor în funcție de costumele lor. Cele mai bune coafuri pentru ei sunt bucle laterale și diferite tipuri de impletituri.

Scorpion

Aceste femei au multiple personalități, iar majoritatea sunt femei senzuale. Aproape orice coafură li se potrivește. Ele pot opta pentru  bucle lungi,  împletituri, părul întins, păr ondulat, tunsoarea bob sau chiar și la părul filat. Culorile care li se potrivesc cel ami bine sunt roșu, vișiniu sau arămiu.

Săgetător

Femeile Sagetator sunt aventuriere și riscă o schimbare de look care e posibil să nu fie cea mai potrivită.  Pentru ele, cele mai bune frizuri pentru ele sunt tunsorile inegale, coafura filată sau bobul murdar.

Capricorn

Și femeile Capricorn tind să fie perfecționiste. Ele preferă coafurile simple, iar coada de cal sau tunsoarea bob până la umeri sunt cele mai potrivite pentru ele și pot arăta excepțional dacă aleg și culoarea potivită.

Vărsător

Femeilor Varsator le place să-și schimbe foarte des coafura poate și pentru că sunt firi libere, care îndrăznesc mai mult decât alte femei. Lor le place să încerce coafuri îndraznețe și neobișnuite. Bretonul, bobul asimetric, bucle șocante sunt coafuri preferate de aceste femei.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt sensibile și timide. Ele preferă coafurile feminine. Cele mai bune coafuri pentru ele sunt buclele lungi și moi, părul lung drept și împletiturile.

Comments are closed.