Cum să te vopsești în 2016. Hairstylistul Adi Constantin ne spune care sunt culorile în tendițe

Home / Beauty Tips / Cum să te vopsești în 2016. Hairstylistul Adi Constantin ne spune care sunt culorile în tendițe
Cum să te vopsești în 2016. Hairstylistul Adi Constantin ne spune care sunt culorile în tendițe

Când vine vorba de culorile părului trebuie să fim atente, mai ales că nu întotdeauna ne avantajează toate nunațele de păr, motiv pentru care este necesar să apelăm la un specialist în domeniu. Adi Constantin, hairstylistul vedetelor, a explicat pentru elli.ro care sunt tendințele în 2016 în materie de culori ale părului.

Brigitte Sfăt se numără printre clientele lui Adi Constantin
Brigitte Sfăt se numără printre clientele lui Adi Constantin

” Anul 2016 aduce culori îndrăznețe care vor fi în tendințe și care vă vor cuceri iremediabil! Dacă iarna trecută s-a pus mare accent pe culori glaciare precum blondul silver, primăvara aceasta se recomandă “Buttery Blond”, iar drept exemplu sunt nuanțele calde de caramel-miere! În materie de culori medii spre închise, anul 2016 recomandă realizarea unui roșcat-maroniu, în nuanțele frunzelor de toamnă bazate pe mult cupru, bronz! Pentru o îngrijire mai atentă recomand evitarea utilizării excesivă a aparațelor de întins sau ondulat!

Orice femeie ar trebui să dețină un nectar termique, care este o cremă de netezire care protejează 100% părul de toate temperaturile ridicate la care apelează pentru a se coafa! Vârfurile colorate rămân în tendințe, așadar, dacă ești blondă, poți opta pentru colorarea vârfurilor în nuanțe neon, mov, roze, verde pal, astfel vei obține un look opulent, fashion!”, a declarat Adi Constantin, stilistul vedetelor.

Pe Adi Constantin îl puteți găsi la salonul Exclusive Adi Constantin Beauty Palace , pe strada George Călinescu numărul 51.