Cum să-ți tratezi în mod natural pleoapele lăsate și ridurile de la ochi / VIDEO

Home / 0 / Cum să-ți tratezi în mod natural pleoapele lăsate și ridurile de la ochi / VIDEO
Cum să-ți tratezi în mod natural pleoapele lăsate și ridurile de la ochi / VIDEO

Ridurile de la ochi și pleoapele lăsate nu sunt deloc atractive, iar de cele mai multe ori se întâmplă ca atunci când ne machiem să arătăm și mai rău, iar întregul proces să ne îmbătrânească mai mult decât să ne confere o luminozitate feței. Cum tratăm pleoapele lăsate și ridurile din jurul ochilor? Există un tratament minune care vă ajută să scăpați de această problemă și arătați mult mai bine cu fiecare zi în care urmați aceste instrucțiuni. Aveți nevoie de doar trei minute de concentrare.

Citește și: Ai pistrui, ești blondă și pielea deschisă? Uite cum trebuie să te machiezi corect!

Screen Shot 2016-05-24 at 16.15.53În general, pleoapele lăsate sunt un rezultat al procesului natural de îmbătrânire, dar ele pot fi, de asemenea, cauzate destres sau alte boli. Cel mai bun și natural tratament împotriva pleoapelor căzute, cearcănelor și ridurilor de la ochi exercițiile faciale, dar și ouăle. De-a lungul timpului, sute de ani la rând, femeile au realizat măști din ouă pentru prevenirea îmbătrânirii, fiind folosite pentru îngrijirea corporală, facială și chiar a părului. Ouăle sunt folosite pentru cicatrici, acnee, petele de pe față, eliminarea punctelor negre, dar mai ales împotriva ridurilor.  Dacă doriți să aveți un ten mai luminos și care să vă refacă țesutul feței atunci folosiți mască din miere și ou, ori pur și simplu dintr-un gălbenuș din nou.

masca fata

Măștile cu ouă sunt eficiente, însă în ajutorul vostru vin și exercițiile faciale. În video-ul de mai jos veți vedea ce fel de mișcări trebuie să faceți pentru a scăpa de efectul nedorit de pleoapă căzută, dar și de ridurile de la ochi. Trei minute pe zi, timp de 2-4 săptămâni, iar rezultatele vor fi pe măsută. Cele două metode propuse nu costă foarte mulți bani și nici timp, iar voi vă veți simți din nou frumoase!

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.