Dacă vrem să avem un ten sănătos, trebuie să îl îngrijim cu mare atenţie
Remedii naturiste

Remedii naturiste pentru ochi obosiți

Unul dintre motivele pentru care se formează pungile sub ochi este oboseala. Lipsa somnului poate avea efecte nedorite asupra tenului. Dacă nu suntem suficient de odihniți, cu timpul apar și nedoritele pungi de sub ochi. Există tratamente naturiste care ajută chiar și cei mai obosiți ochi să-și revină.

Cum se formează pungile sub ochi?

Majoritatea femeilor se confruntă cu problema ridurilor, cearcănelor sau a pungilor de sub ochi. Este foarte greu pe cale naturală, fără să apelăm la intervenții chirurgicale sau botox, să scăpăm de acest nedorit aspect inestetic, însă nu imposibil. Lucrurile se agravează după 30 de ani, când pielea își pierde din elasticitate, producția de colagen și acid hialuronic scade. 

Bea mult apă

Un truc important pentru reducerea pungilor de sub ochi este consumarea a minimum jumătate de litru de apă pe zi. Mai mult, un aspect important este să renunţaţi la sare la cantitatea mare de sare consumată.

Cartofii şi castraveţii

Un alt remediu împotriva umflăturilor  din zona ochilor este cartoful, care poate fi aplicat pe ochi.  De asemenea, putem scăpa de enervantele pungi de sub ochi și cu ajutorul castraveților, care au efecte anti-inflamatorii și reduc în mod vizibil aspectul inestetic.

Ceaiul verde 

Mai puteți apela la ceaiul verde. Aplicați două pliculețe de ceai verde pe ochi şi lăsaţi să acţioneze preţ de câteva minute.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.