Sfaturile utile despre cum să previi și scăpa de pungile de la ochi

Home / 0 / Sfaturile utile despre cum să previi și scăpa de pungile de la ochi
Sfaturile utile despre cum să previi și scăpa de pungile de la ochi

Unul dintre motivele pentru care se formează pungile sub ochi este oboseala. Lipsa somnului poate avea efecte nedorite asupra tenului. Un organism sănătos are nevoie de 8 ore de somn din cele 24 ale unei zile normale. Dacă nu suntem suficient de odihniți, cu timpul apar și nedoritele pungi sub ochi. Din fericire, există remedii pentru a face posibilă dispariția pungilor de sub ochi. Există tramente naturiste care ajută chiar și cei mai obosiți ochi să-și revină.

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care trebuie să avem grijă să-i păstrăm luminoşi

Cum se formează pungile sub ochi?

Majoritatea femeilor se confruntă cu problema ridurilor, cearcănelor sau a pungilor de sub ochi. Este foarte greu pe cale naturală, fără să apelăm la intervenții chirurgicale sau botox, să scăpăm de acest nedorit aspect inestetic, însă nu imposibil. Lucrurile se agravează după 30 de ani, când pielea își pierde din elasticitate, producția de colagen și acid hialuronic scade. Nu toată lumea își permite tratamente scumpe, motiv pentru care vă îndrumăm către un program naturist de reîntinerire.

Bea mult apă

Un truct important pentru reducerea pungilor de sub ochi este consumarea a minimum jumătate de litru de apă pe zi. Mai mult, un aspect important este să renunţaţi la sare.

Cartofii şi castraveţii, legumele minune

Un alt remediu impotriva umflăturilor care ne dau bătăi de cap în zona ochilor este cartoful. Dacă aplicați câteva felii de cartof pe faţă se va vedea efectul imediat. De asemenea, putem scăpa de enervantele pungi de sub ochi și cu ajutorul castraveților, care au efecte anti-inflamatorii și reduc în mod vizibl aspectul inestetic.

Ceaiul verde este un miracol

Mai puteți apela la ceaiul verde. Aplicați două pliculețe de ceai verde pe ochi şi lăsaţi să acţioneze preţ de câteva minute. O să vă simțiţi mult mai ușurate după acest procedeu și veți avea fața mult mai luminoasă.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.