Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen? Consumă această băutură înainte de somn / FOTO

Home / Diet and Fitness / Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen? Consumă această băutură înainte de somn / FOTO
Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen? Consumă această băutură înainte de somn / FOTO

Ficatul, plămânii, rinichii șli colonul sunt organe care se curăță, însă nu acelați lucru îl putem spune și despre eliminarea țesutului adipos. Pentru multe dintre persoane, grăsimea nu dispare peste noapte și nici nu scăpăm de ea rapid. Cel mai greu este să scapi de țesutul adipos din jurul stomacului, care din cauza mai multor factori se mărește. Există însă o soluție simplă și naturală care vă poate ajuta să eliminați grăsimea din jurul abdomenului.

bautura slabitPe lângă sport, exercițiile plank pe care toți oamenii ar trebui să le facă, există o o mixtură din câteva ingrediente care vă pot ajuta să scăpați de kilogramele în plus, în special de colacul din jurul stomacului. Consumul alimentelor nesănătoase este, de asemenea, un factor care duce la acumularea grăsimii pe anumite porțiuni ale corpului, în special în jurul abdomenului. Vă recomandăm să consumați o băutură diuretică din pătrunjel și castravete care vă va ajuta să eliminați grăsimile din corp. Întregul organism se va curățata de toxine și veți fi plini de energie. Această băutură consumată în fiecare seară timp de patru săptămâni nu doar că vă va ajuta să slăbiți, ci și să vă detoxfiați organismul, să fiți plini de energie, să eliminați toxinele, să vă refaceți întregul corp. Pătrunjelul are foarte multe proprietăți anti-cancer, la fel ca și castravetele și celelalte ingrediente din care se realizează această băutură

INGREDIENTE

  • o jumătate de lămâie
  • o legătură de pătrunjel
  • un castravete
  • o bucată de rădăcină de ghimbir

PREPARARE

Curățați ghimbirul și castravetele de coajă, stoarceți lămâia și spălați pătrunjelul împreună cu celelalte ingrediente, după care le mixați cu ajutorul unui blender. După ce se formează o pastă, adaugați apă în compoziție și îndulciți amestestul cu miere, dacă nu suportați gustul.

Citește și: Metoda sigură prin care scapi de riduri și cearcăne pentru totdeauna / VIDEO

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.

 

Comments are closed.