Cum să scapi de celulita de pe fund și coapse

Home / Diet and Fitness / Cum să scapi de celulita de pe fund și coapse
Cum să scapi de celulita de pe fund și coapse

Celulita este cel mai mare dușman al femeii. Mai ales vara, când trebuie să dezbrace, iar coaja de portocală este pretutindeni. În primul rând, nu trebuie să vă lăsați să ajungeți în această situație. Cu înaintarea în vârstă, celulita nu mai dispare la fel de repede. După 30 de ani, celulita se așază mai ușor pe fund și coapse și greu scapi de ea. Cum scapi de celulita de pe fund și coapse vă spunem în rândurile de mai jos 🙂

METODA DE 10 SECUNDE PRIN CARE POȚI SCĂPA DE GRĂSIMEA DE PE BURTĂ, PICIOARE ȘI FUND ÎN DOAR O LUNĂ / VIDEO

Ca să elimini celulita de pe fund și coapse ai nevoie de un program de disciplină, care să îți schimbe stilul de viață și obiceiurile alimentare. Celulita apare din cauza faptului că nu faceți sport, nu vă hidratați suficient, mâncați dulciuri și alimente fast-food. Pe lângă faptul că acest stil de viață nu este unul sănătos, el produce apariția grăsimilor prin mai multe zone ale corpului.

Cum elimini celulita de pe fund și coapse

Renunță la mâncarea nesănătoasă

Dacă vrei să ai un corp perfect și o piele strălucitoare la piscină, atunci renunță la tot ce nu este sănătos. Nu mai consuma dulciuri, băuturi acidulate, sucuri cu îndulcitori, mâncare fast-food, alcool, nu mai fuma, dormi suficient și bea cât mai multă apă. Un plus, mai ales vara, îl aduc limonadele cu miere, ghimbir, ori cum dorești să o prepari. Bea multă limonadă, îți va ajuta digestia, dar și ajută corpul să elimine grăsimile din corp.

Dietele sunt o bătaie de cap pentru majoritatea femeilor
Dietele sunt o bătaie de cap pentru majoritatea femeilor, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să avem grijă la alimentația noastră. Tipul acesta de mâncăruri sunt interzise dacă vrei să ai un corp frumos

Fă mișcare

Știi reclama enervantă de la televizor în care ne spune de fiecare dată că pentru o viață sănătoasă faceți mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi? Ei bine, este cât se poate de adevărată. Mișcarea este importantă nu doar pentru sănătate, ci și pentru eliminarea celulitei. Dacă ai un loc de muncă static, iar timp de 8 ore nu te ridici cu fundul din scaun, ajungi acasă și mănânci ce apuci, evident că veți face celulită. De la birou, din când în când, mai ridica-te de pe scaun. Nu da vina pe timp, exercițiile cardio se pot face dimineața, înainte de a pleca la serviciu, cel puțin 10 minute în fiecare zi. O să vedeți o schimbare. Dacă ai timp, alergați în parc în timpul liber, înotați, ori pur și simplu mergi.

De asemenea, un exercițiu foarte bun pentru eliminarea celulitei de pe fund și coapse este genuflexiunea. Repetate în fiecare zi, aceste exerciții fizice te scapă de celulita de pe fund și coapse, dar și îți tonifiază posteriorul, iar în timp s-ar putea să ai un fund ca al lui Kim Kardashian.

Din toate timpurile, sportul a reprezentat un bun aliat al organismului. Dacă facem sport suntem mai sănătoși, mai energici și ... mai frumoși :)
Din toate timpurile, sportul a reprezentat un bun aliat al organismului. Dacă facem sport suntem mai sănătoși, mai energici și … mai frumoși 🙂

Masajul elimină celulita

Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de celulita este să faci masaj. Masajul stimulează circulația sângelui și arde grăsimile în timp. Pentru că pielea ta să devină mai fermă și lipsită de celulită trebuie să faci masaj cel puțin o dată pe săptămână.

Masajul are proprietăți terapeutice, dar ajută corpul să elimine și grăsimile nesănătoase precum celulita
Masajul are proprietăți terapeutice, dar ajută corpul să elimine și grăsimile nesănătoase precum celulita

Christopher Campbell