Cum să scapi de ridurile de la ochi în mod natural

Home / 0 / Cum să scapi de ridurile de la ochi în mod natural
Cum să scapi de ridurile de la ochi în mod natural

Probabil te-ai întrebat de multe ori cum să scapi de ridurile de la ochi. Aceste cute fine din jurul ochilor se transformă în riduri profunde odată cu înaintarea în vârstă. Toată lumea îmbătrânește și toată lumea ajunge să aibă riduri. Ridurile de la ochi sunt cele mai vizibile, iar în cazul femeilor o problemă de estetică. Puteți scăpa de ridurile de la ochi în mod natural cu un exercițiu simplu.

DE CE SĂ FOLOSEȘTI LĂMÂIE ÎN RUTINA ZILNICĂ DE ÎNGRIJIRE PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

Ridurile apar odată cu înaintarea în vârstă, din cauza consumului de alimente procesate, necurățarea tenului sau neîngrijirea corespunzătoare a pielii sau stresului. Motivele pentru care ridurile apar sunt multiple. Să ne focusăm pe cum putem combate apariția ridurilor.

Exercițiu pentru ridurile de la ochi

Prima și prima dată, pune mâinile la ochi în forma unui C. Exact ca în imaginea de mai jos. Fixează mâinile în jurul ochilor și privește lung în față. Încearcă să deschizi ochii cât mai mult posibil și stai în această poziție pentru câteva secunde.

După ce ai fixat cu privirea un punct. Privește foarte uimită în față, deschide și mai mult ochii și și rămâi în această poziție 5 secunde.

CUM TRATĂM COATELE USCATE SAU CRĂPATE ȘI BĂTĂTURILE DIN TALPĂ ÎN MOD NATURAL?

La finalul exercițiului poți strânge ochii cât de mult poți. Privește în față ca și cum trebuie să te forțezi să vezi un un obiect.

CEARA DE ALBINE: UIMITOARELE BENEFICII ȘI PROPRIETĂȚI PE CARE LE ADUCE PIELII

Repetă acest exercițiu de două ori pe zi. Ridurile de la ochi vor dispărea cu timpul în mod natural. Așteptăm și alte trucuri de frumusețe chiar de la voi 🙂

Notă: *Conținutul de pe site-ul elli.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pe Facebook

Sursa: faceyogamethod.com