Cum te pot ajuta foliile de aluminiu în gospodărie? Sfaturi practice pentru orice femeie!

Home / Lifestyle / Cum te pot ajuta foliile de aluminiu în gospodărie? Sfaturi practice pentru orice femeie!
Cum te pot ajuta foliile de aluminiu în gospodărie? Sfaturi practice pentru orice femeie!

Folia de aluminiu, un element comun de uz casnic, este utilizată în principal pentru ambalarea produselor alimentare, cum ar fi sandwich-uri sau cartofi. Cu toate acestea, utilizările foliei de aluminiu sunt ceva mai diversificate și te pot ajuta în multe dintre problemele pe care le ai în casă. Ea îți poate face cu adevărat viața mai ușoară! Uite câteva sfaturi simple despre cum poți folosi folia de aluminiu în gospodărie.  

Folia de aluminiu păstrează pâinea proaspătă 

Folia de aluminiu este singurul lucru pe care trebuie să îl ai pentru a păstra pâinea coaptă proaspătă. Este ideală atunci când organizezi un picnic sau o excursie d lungă durată. Ceea ce faci este să învelești mai întâi pâinea în șervețele de hârtie pentru a absorbi umezeala și apoi să o bagi în folie de aluminiu pentru a respinge căldura înapoi în pâine, menținând-o în stare proaspătă.

Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și uite ce se întâmplă! Rezultatul este incredibil!

Poți să ascuți foarfecele cu ea

În cazul în care foarfecele vechi sunt tocite, acest truc simplu este singurul lucru de care aveți nevoie. Ia o fâșie de folie de aluminiu și împăturește-o până când obții o bandă groasă. Apoi trece acea bandă pe marginea lamei de foarfecă de mai multe ori. Sau poți încerca să tai direct fâșia de folie de aluminiu cu foarfeca.  Făcând acest lucru, folia se va măcina și lamele foarfecii se vor ascuți.

Protejează mobila de animalele de companie

Orice persoană care ține animale de companie știe că acestea pot deteriora de multe ori mobilierul prin mușcarea picioare de masă sau rosul canapeli. Acest simplu truc te poate ajuta să previi acest lucru. Folosește folie de aluminiu pentru a împacheta picioarele mesei sau alte locuri pe care doriți să le păstrați în siguranță față de animalele de companie.

 

Mutarea mobilierului peste o podea de lemn

Dacă aveți podele din lemn, o folie de aluminiu poate ajuta la protejarea acesteia de zgârieturi atunci când mutați mobilierul greu sau vreți să rearanjați mobila.  Pur și simplu pune bucăți de folie de aluminiu sub picioarele mobilierului înainte de a-l muta. Acest lucru va permite ca mobila să „alunece” pe podea pentru a preveni orice zgârietură.

 

Comments are closed.