Uleiul de cocos, remediul natural împotriva ridurilor și a frumuseții pielii

Home / Beauty Tips / Uleiul de cocos, remediul natural împotriva ridurilor și a frumuseții pielii
Uleiul de cocos, remediul natural împotriva ridurilor și a frumuseții pielii

Când te gândești la beneficiile pentru sănătate ale uleiului de cocos, am putea spune că ultimul lucru care îți vine în minte este să te dai cu acest ulei pe toată fața, brațe sau pe păr. Potrivit experților, uleiul de cocos este folosit și în multe produse cosmetice naturale, pentru un motiv bun: Este un antifungic natural și antibacterian. Este un hidratant excelent și poate regenera părul mai bine decât alte uleiuri. Uite pentru ce poți să îl folosești!

Trucuri de frumusețe uimitoare cu ulei de cocos!

Hidratează mâinile uscate

Uleiul de cocos funcționează foarte bine în hidratarea mâinilor uscate, mai ales după ce speli foarte multe vase și mâinile tale nu mai sunt atât de moi și catifelate,din cauza clorului din apă. Folosește-l ori de câte ori ai nevoie pentru a hidrata mâinile. Acționează foarte repede și hidratează în profunzime!

Highlighter pentru obraji

Nu aveți nevoie de produse cumpărate de la magazin pentru a evidenția pomeții.  Pur și simplu puneți o cantitate mică de ulei de nucă de cocos pe partea de sus a blushului și lăsați-lacolo. Se pare că pielea ta va deveni mult mai strălucitoare, motiv pentru care multe branduri de machiaj folosesc uleiul de cocos ca ingredient de bază în formulele lor.

Epilarea picioarelor

Crema de ras obișnuită este un cocktail scump de produse chimice pe care nu aveți nevoie. Pe de altă parte, uleiul de cocos este ieftin, în mod natural antimicrobian și miroase divin. În plus, proprietățile sale de calmare a pielii vor lăsa picioarele hidratate.

Balsam

Există un motiv pentru care produsele cosmetice conțin ulei de cocos. Acesta penetrează părul în profunzime, având mai multe minerale decât uleiul de măsline sau de floarea soarelui. Se aplică direct pe păr și se folosește un pieptene penrtu a-l întinde pe toată lungimea. Prindeți părul apoi într-un coc lejer, pentru a-l lăsa să acționeze. Puteți pune un prosop sau o cască de duș peste. Dimineața, șamponați părul ca de obicei.

Demachiant

Da, ulei de nucă de cocos funcționează chiar și în eliminarea rimelului rezistent la apă! Pune un pic de ulei de cocos pe o dischetă demachiantă și demachiază ochii ușor, insistând și asupra zonei de sub ochi. După ce ați terminat, se spală fața ca de obicei.