Cum tratăm coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă în mod natural?

Home / 0 / Cum tratăm coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă în mod natural?
Cum tratăm coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă în mod natural?

Coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă provoacă dureri, însă au și un aspect inestetic. Aceste părți ale corpului sunt mereu puse sub rpesiune și trebuie tratate cu atenție, îngrijite cu anumite creme hidratante. Dacă nu aveți prea mulți bani sau timp, există o varietate de moduri prin care puteți trata coatele și tălpile. Iată doar câteva modalități prin care puteți începe să vă uniformizați pielea chiar și în acele părți ale corpului care sunt cel mai neglijate.

CEARA DE ALBINE: UIMITOARELE BENEFICII ȘI PROPRIETĂȚI PE CARE LE ADUCE PIELII

Dacă oferim mai multă atenție, coatele și tălpile noastre nu vor mai avea de suferit. Chiar în bucătăria ta se găsesc ingrediente care pot ajuta la vindecarea coatelor uscate sau crăpate și a bătăturilor din talpă. Cum tratăm coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă putem învăța din remediile naturiste de mai jos. Așteptăm și alte remedii naturiste chiar de la tine, dacă ești pasionată de tratamentele naturiste.

Acordă mai multă îngrijire coatelor sau tălpilor

Atât coatele, cât și tălpile au de suferit dacă nu le acorzi atenție. Coatele și tălpile sunt acele părți ale corpului pe care toată lumea le ignoră și nu le prea ingrijește. Seara, după duș, ori dimineața, curăță-ți tălpile și aplică uleiuri regeneratoare atât pe tălpi, cât și pe coate. Și aceste zone au nevoie de îngrijire. Încearcă să nu mai stai sprijinit în coate, pentru că din acest motiv se formează acea zonă crăpată din coate. În baia ta poate fi introdusă și o perie de picioare, care să asigure curățarrea tălpii de celulele moarte.

Scruburi făcute acasă

Dacă vrei să ai o piele fină, detoxifiată și fermă, atunci încearcă scruburile pentru piele . Dacă îți exfoliezi săptămânal pielea, nici coatele sau tălpile tale nu vor avea de suferit în timp. Ele vor fi îngrijite și hidratate, iar tu un om mai fericit. Poți face scruburi din zahăr, ulei de măsline, sare de mare, uleiuri esențiale sau multe alte variante de scruburi care te vor ajuta să ai o piele sănătoasă. Combină elementele dorite și obține o detoxifiere a pielii ca la carte.

ADIO, RIDURI! MEDICUL DERMATOLOG INA ȘOȘOACA EXPLICĂ CE PRESUPUNE TRATAMENTUL VAMPIR (TRATAMENTUL ANTIRID)

Hidratează-te cu uleiuri natural

Pielea are nevoie de îngrijire, iar asta am stabilit deja. Trebuie însă avută mare atenție la produsele pe care le folosim pentru piele. Încercați produsele fără alcool, fără parfum sau conservanți, ori E-uri. Încearcă uleiurile naturale pentru pielea ta, indiferent de textura pielii. Uleiul de migdale, uleiul de măsline sau de cocos sunt ideale pentru frumusețea pielii și sunt folosite de mii de ani.După un duș poți încerca să să-ți masezi corpul cu aceste uleiuri, ori să mergi cel puțin o dată pe săptămână la masaj.

Coaja de banane

Chiar dacă sună ciudat, coaja de banană vă ajută să vă regenerați pielea. Tratează coatele uscate sau crăpate și bătăturile cu acest remediu naturist. Bananele sunt bogate în vitamine și minerale, iar coaja de banană acționează ca un adevărat antibiotic la nivelul pielii. Coaja de banană este un adevărat antifungic. Tot ce trebuie să faci este să masezi zona afectată câteva minute și să repeteți acest procedeu zilnic, ori de câteva ori pe săptămână.

Notă: *Conținutul de pe site-ul elli.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pe Facebook

Comments are closed.