Cura drastică cu apă distilată care te vindecă de cancer! Un român a inventat-o!

Home / Health / Cura drastică cu apă distilată care te vindecă de cancer! Un român a inventat-o!
Cura drastică cu apă distilată care te vindecă de cancer! Un român a inventat-o!

Cura cu apă distilată nu este o cură ușor de ținut, după cum îi spune și numele. Asta pentru că în afară de apă distilată și ceaiuri, cura nu prevede mâncare, cel puțin nu în perioada ei de început. Practic, cel care alege să țină această cură nu face altceva decât să țină post negru. Acest tip de cură a fost brevetată de Valeriu Popa (inginer la origine), care și-a dezvoltat în timp abilitatea de a vindeca oameni prin metode alternative, adică fără bisturiu. Cazurile de vindecări cu această cură sunt cu adevărat miraculoase, începând de la ciroză, până la cancer pulmonar sau orice alt tip de cancer. 

Cura cu apă distilată nu este o cură ușor de ținut. Asta pentru că ea reprezintă de fapt, un post negru, pe care alegi să îl ții pentru a-ți curăța organismul. Argumentul care stă la baza acestei cure și care explică eficiența ei este că toate simptomele bolilor și bolile dispar odată cu eliminarea toxinelor.  Crizele de eliminare ale bolii și simptomelor apar în această perioadă și sunt destul de greu de depășit. În bolile acute sau uşoare, organismul reacţionează fiziologic, iar în bolile cronice sau grave organismul reacţionează metabolic.

Despre acest tip de post sau cură cu apă distilată, Valeriu Popa spunea: „Să se facă cure de dezintoxicare prin post, deoarece sângele încărcat cu toxine nu mai are posibilitatea să preia de la celulă elementele toxice rezultate în urma arderilor metabolice şi, prin sistemele de eliminare, să scape de acestea şi, de asemenea, să alimenteze cu oxigen şi elemente nutritive necesare proceselor metabolice toate celulele corpului. Când digestia se întrerupe, toată energia corpului se concentrează pentru a dizolva şi elimina reziduurile din ţesuturi” 

Odată cu purificarea și detoxifierea organismului sângele şi ţesuturile se purifică şi apoi intervine o senzaţie de stare bună şi o uşurinţă în tot organismul. După această cură, mucusul intestinal, sistemul bacterian se vor reface. Practic, dacă ții această cură nu faci decât să dai un reboot organismului tău, o iei din stadiul zero. Cura este eficientă pentru că apa distilată, fiind nesaturată, absoarbe sărurile și le forțează să iasă din organism, detoxifiind corpul și restructurând celulele. Apa distilată este alcătuită din: apa neutrală (cu rol de cărăuş), apa antagonică (apa moartă) şi apa biologică (apa vie). Structura apei antagonice şi a apei biologice este asemănătoare cu cea a ADN-ului din cromozomi. Apa antagonică are rolul de inhibare a proceselor vitale.

În opinia lui Valeriu Popa, acest tip de cură  cu apă distilată trebuie să să facă măcar o dată pe an, dar cu multă grijă și atenție. Ai nevoie fie de un îndrumător, fie să cunoști tu lucruri minime desppre ea, pentru că naște situații adverse. E adevărat, te vindecă de orice boală și afecțiune, dar este o dietă drastică. Pacienții lui Valeriu Popa care au ținut această cură au putut să o ducă la capăt, e adevărat, dar sub directa lui supraveghere.
Ce trebuie să faci?
Practic, timp de 45 de zile(chiar mai mult), bei doar apă distilată și completezi seara cu clisme cu ceai. Valeriu Popa recomandă două clisme zilnic (dimineaţa şi seara), fie cu apă distilată, fie cu infuzii de plante. Acest tratament patogenic declanşează şi accelerează eliminarea reziduurilor. Dacă nu poți rezista regimului draconic, atunci poți alege să mănânci ceva ușor seara, dar cu mențiunea că rezultatele nu vor fi aceleași.

Cum îți revii din post?

În timpul dezintoxicării, sistemele bacterian, enzimatic, microbian dispar, pereţii intestinali devin lipsiţi de mucusul protector, iar tubul digestic se subţiază. De aceea, revenirea din post se face cu alimente de protecţie şi în cantităţi mici.

Iată un sistem general de revenire:
• I zi – o de lingură orez se fierbe 10 min. în 0,5 1 apă distilată. Se consumă zeama + 1,5 l de apă distilată;
• a II-a zi – două linguri de orez se fierb 10 min. în 0,5 l apă distilată. Se consumă zeama + 1,5 l de apă distilată;
• a III-a zi – trei linguri de orez se fierb 10 min. în 0,5 l apă distilată. Se consumă zeama + 1,5 l de apă distilată;
• a IV-a zi – patru linguri de orez se fierb 10 min. în 1 l apă distilată. Se consumă zeama, 1 lde apă distilată şi jumătate din cantitatea de orez;
• a V-a zi – cinci linguri de orez se fierb 10 min. în 1 l apă distilată. Se consumă zeama, 1 l de apă distilată şi jumătate din cantitatea de orez; a VI-a zi – şase linguri de orez se fierb 10 min. în 1 l apă distilată. Se consumă zeama, 1 l de apă distilată şi toată cantitatea de orez;
 În general, este necesară o zi de post de 1-2 ori/săptămână pentru curățarea și refacerea potențalului energetic, ca și pentru odihna organelor interne. Postul de 3-7 zile este indicat de 4 ori/an până la 1 dată/lună, pentru bolnavi. Postul de 10-14 zile e indicat pentru boli mai grave. Este indicat să se țină posturi mai mici și mai dese decât cele îndelungate.
Când alegi să pui în aplicare acest tip de cură, consultă mai întâi un medic de medicină alternativă, un homeopat, astfel încât să elimini câteva riscuri din start.
Comments are closed.