Curăță fața cu ulei de cocos în fiecare zi și vezi ce se întâmplă cu roșeața și coșurile

Home / Beauty Tips / Curăță fața cu ulei de cocos în fiecare zi și vezi ce se întâmplă cu roșeața și coșurile
Curăță fața cu ulei de cocos în fiecare zi și vezi ce se întâmplă cu roșeața și coșurile

Uleiul de cocos este un ingredient uimitor atunci când vine vorba de eliminarea ridurilor și curățarea profundă a porilor. Mai mult decât atât, poate preveni, de asemenea, acneea și punctele negre, cu care multe femei au probleme.  Atunci când este combinat cu bicarbonatul de sodiu, veți obține cel mai puternic mix impotriva tuturor tipurilor de probleme ale pielii, inclusiv tratarea acneei, roșeață, cicatrici și îndepărtarea excesului de murdărie de pe față. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un scrub exfoliant, pentru a elimina celulele moarte.

Uite ce se întâmplă cu tenul tău dacă folosești ulei de cocos și bicarbonat de sodiu  în fiecare zi!

Bicarbonat de sodiu

În afară de a fi utilizat în mod obișnuit pentru copt, acest ingredient este un agent de curățire și dezodorizare profunde. În plus, este o alternativă uimitoare la curățarea de uz casnic. Bicarbonatul de sodiu poate da rezultate foarte bune pentru albirea dinților. De asemenea, echilibrează nivelul pH-ului pielii, prevenind astfel acneea.

Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere. Consumă trei linguri pe zi și asta se va întâmpla cu organisuml tău!

Ulei de cocos

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, de hidratare și proprietăți care hrănesc și calmează chiar și tipurile cele mai problematice ale pielii. El completează perfect bicarbonatul de sodiu, deoarece uleiul de cocos reduce duritatea bicarbonatului de sodiu și îl face perfect pentru toate tipurile de ten. Orice fel de ulei de cocos este benefic pentru îngrijirea pielii, dar recomandat este cel organic.

Acum, că știi cât de benefice sunt ambele ingrediente, mai ales atunci când vine vorba de îngrijire a pielii, să vedem cum vă puteți pregăti acest amestec de bicarbonat de sodiu și ulei de cocos profund demachiant.

Ingrediente:

  • 2 lingurițe de ulei de cocos organic extra-virgin
  • 1 linguriță de  bicarbonat de sodiu

Amestecați ingredientele într-un castron mic și asigurați-vă că faceți întotdeauna suficient doar pentru un singur tratament. Vei face un amestec proaspat pentru data viitoare când curățați fața. Se amestecă ingredientele pentru a obține o pastă groasă și se aplică amestecul pe față, masați cu mișcări circulare. Lasă-l timp de aproximativ 5 minute și se clătește cu apă călduță. Nici măcar nu trebuie să aplicați o cremă, deoarece uleiul de cocos va hidrata pielea.

După doar un singur tratament veți observa cât de moale și netedă este pielea. În curând, toate problemele pielii tale vor dispărea și te vei simți uimitor. Cea mai bună parte este că nu trebuie să cumperi creme scumpe și de curățare pentru a obține o piele stralucitoare.