Plantele care te ajută să-ți cureți plămânii de nicotină

Home / Health / Plantele care te ajută să-ți cureți plămânii de nicotină
Plantele care te ajută să-ți cureți plămânii de nicotină

Știm cu toții că fumătorii au un risc mult mai mare de a avea cancer decat non-fumătorii. De aceea, medicii recomandă aceste remedii naturale pentru detoxifierea de nicotină, care te pot ajuta să reduci riscul de a face cancer pulmonar.

Citește și: Asta se întâmplă când bei apă imediat ce te trezești! Vei rămâne uimită de-a dreptul!

Aceste plante te pot ajuta într-o anumită măsură să scapi de toxine, dar și de posibilitatea de a face cancer pulmonar.

PORUMB

Porumbul conține beta – criptoxanthin, considerat a fi un pansament pentru cancer pulmonar, deoarece este un puternic antioxidant. Pe de altă parte, tine minte faptul că cele mai multe ambalate de porumb de pe rafturile din magazine sunt modificate genetic, deci este mai binesă alegi varianta de consum direct de la producători.

SELENIU

Este un antioxidant puternic, care poate fi găsit în diferite tipuri de pește, cum ar fi ton, somon și cod, dar, de asemenea, carne de miel, ouă și cereale.
USTUROI

Atât ceapa, cât și usturoiul conțin substanțe care au proprietăți anti-cancer. Usturoiul ajuta la stoparea multor boli și infecții, și chiar cancer pulmonar.

GHIMBIR

Acesta este un remediu puternic pentru eliminarea toxinelor din plămâni. Puteți să beți ceai cu rădăcină de ghimbir, care va face respirația mai ușoară sau puteți mânca o bucată mică de ghimbir.

PORTOCALE

Pe lângă faptul deja cunoscut că este o sursă de vitamine, portocalele conțin și criptoxanthin, care au efect preventiv împotriva cancerului pulmonar.

URZICA

Aceasta plantă este o sursă bogată de fier, foarte utilă în dezinfectarea plămânilor, care luptă împotriva infecțiilor.

ACE DE PIN

Acest ceai este folosit în mod tradițional pentru clătirea gurii și gâtului, dar poate fi un bun aliat în lupta împotriva cancerului pulmonar și prevenirea acestuia.