4 ingrediente care te ajută să scapi de transpirația în exces

Home / Beauty Tips / 4 ingrediente care te ajută să scapi de transpirația în exces
4 ingrediente care te ajută să scapi de transpirația în exces

Dacă transpirați mult, atunci trebuie să citești acest material. De aici veți afla care sunt cele mai eficiente metode de reducere a transpirației folosind 4 ingrediente simple, pe care sigur le găsești în casa ta de fiecare dată!

Citește și:  ACESTE REMEDII NATURALE LUPTĂ ÎMPOTRIVA INFECȚIILOR VAGINALE! TU LE-AI ÎNCERCAT?

Ei bine, atunci cand corpul tau se încălzește, fie că este de la vreme, fie de la stres, 2 milioane de glandde sudoripare intră în acțiune. Constând din apă, sare și electroliți, transpirația nu miroase, în general. Ceea ce produce mirosul este amestecul de sudoare cu alte substanțe corporale sau cu bacteriile de pe piele. Uite cum poți combate transpirația și mirosul neplăcut cu aceste simple ingrediente!

Oțet de mere

Știați că acest ingredient super-sănătos funcționează ca un deodorant natural puternic, deoarece distruge bacteriile, care sunt cauza principală pentru miros urât? Cum să-l folosiți?- este foarte simplu! Trebuie doar să aplicați acest ingredient o dată pe zi, pe axile. Iată ce trebuie să faceți – înmuiați un tampon de bumbac într-un amestec de oțet de mere și apă (rație 2: 1 ) și îl utilizați pentru a curăța zonele de pe piele, în cazul în care transpiri foarte mult! Și asigurați-vă că face acest tratament în fiecare noapte înainte de a merge la culcare!

Bicarbonat de sodiu

Da, puteți utiliza acest ingredient puternic pentru a scăpa de mirosul neplăcut de transpirație. Și cel mai bun lucru legat de acest ingredient este că este sigur, natural și ieftin! Trebuie doar să se amesteci bicarbonatul de sodiu cu apă și să freci acest amestec pe zona afectată! Ar trebui să-l frecați pe piele, să îl lăsați să se usuce și apoi să îl îndepărtați de pe piele cu un prosop curat. Veți fi uimite de rezultatele!

Ceai negru
Acest ceai super-sănătos conține cantități mari de tanin, care acționează ca un antiperspirant natural și reduce, de asemenea, transpirație excesivă. Este foarte simplu – trebuie doar să puneți la fiert o jumătate de cană de apă și să adaugați 2 pungi de ceai negru. Elimină pungile după 1 minut și pune-le deoparte să se răcească. Apoi, ar trebui să puneți pungile la subsuori sau pe zona corpului unde transpiri foarte mult, se lasă timp de 5 minute și apoi se scot.

Lămâie

Știați că lamaiă vă poate ajuta să controlați mirosul corpului și vă ajută împotriva transpirației excesive? Ei bine, da, deoarece acidul citric (găsit în lămâie) ucide bacteriile și acționează ca un deodorant natural! Ar trebui să fii foarte atente, iar după utilizarea acestui truc, nu ar trebui să ieși la soare. Trebuie doar să tai lamaia în jumătate și să o pui la subraț. Se lasă timp de 15 până la 30 minute și apoi se clătește pielea cu apă.