Dacă vrei să slăbești repede, prepară această băutură! În doar două minute vei vedea rezultate

Home / Diet and Fitness / Dacă vrei să slăbești repede, prepară această băutură! În doar două minute vei vedea rezultate
Dacă vrei să slăbești repede, prepară această băutură! În doar două minute vei vedea rezultate

Rețeta pe care v-o prezentăm este o reală combinație pentru detoxifierea organismului. Vă va accelera metabolismul și va stimula sistemul imunitar. Dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, aceasta este cea mai bună metodă pentru a reuși să eliminați grăsimea, deoarece este foarte sănătoasă și naturală. Amestecul câtorva alimente îți vor revitaliza organismul.

Beneficiile mierii asupra organismului sunt cunoscute, iar în combinație cu lămâia are efecte miraculoase. Amestecul celor două ingrediente te va ajuta să arzi grăsimile. Pe lângă miere și lămâie adăugați oțet de mere și scorțișoară, iar kilogramele în plus vor deveni istorie, însă vă veți detoxifia și organismul.  Veți slăbi văzând cu ochii, iar metabolismul vostru se va îmbunătăți, ajută în tratamentul cu tiroidism și diabetic.

Ingrediente:

  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 2 linguri de oțet de mere
  • 1 lingura de miere
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1 pahar cu apă

Instrucțiuni:

Mixați întreaga compoziție într-un blender, după care lasați-o la rece până dimineață. Consumați în fiecare dimineață pe stomacul gol, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Scorțișoara:  este cunoscută ca unul dintre cei mai buni antioxidanți din lume. Scorțișoara ajută la reducerea zahărului din sânge. De asemenea, conține carbohidrati, proteine, grăsimi și fibre, vitaminele A și C, tiamină, niacina, riboflavin, mangan, fier, sodiu, potasiu, calciu și fosfor. Accelerează metabolismul și luptă împotriva infecțiilor.

Oțet de mere:  Ajută în lupta împotrva bacterilor, vurusurilor și a enzemelor. Oțetul de mere conține minerale, oligoelemente, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, clor, sodiu, cupru, fier, siliciu și fluor.

Mierea:  Este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecșioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, dibet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.

Suc de lămâie:  Ajută în procesul de slăbire, reglează PH-ul în sânge și conține foarte mulți antioxidanți