Cum poți avea o viață sexuală foarte activă? Totul stă în puterea femeii

Home / Lifestyle / Cum poți avea o viață sexuală foarte activă? Totul stă în puterea femeii
Cum poți avea o viață sexuală foarte activă? Totul stă în puterea femeii

Atunci când ești într-un cuplu, sexul devine important. La fel ca și întrebările care urmează: Oare ceilalți fac la fel de mult sex ca și noi? Dar cât de mult sex fac? Par întrebări puerile, dar în spatele lor se pot ascunde, pe lângă curiozitate, și câteva frustrări. Ei bine, acum nu mai este nevoie să îți pui aceste întrebări, și asta pentru că specialiștii au răspuns în locul tău, printr-un studiu. Așa că, haideți să vedem ce zic ei: Fac unele cupluri mai mult sex decât celelalte? Pot avea o viață sexuală mai activă?

Citește și: Cum să fii împlinită sexual și erotic? Sfaturi pentru femeile îndrăznețe!

Atunci când încerci să răspunzi la această întrebare de una singură, primul lucru la care te uiți este personalitatea persoanelor din cuplu: cât de deschise sunt sau cât de deschise par, cât de mult le place aventura sau adrenalina. Aceștia par a fi primii indicatori ai cantității, în unele cazuri. Plus că trebuie luat în calcul și faptul că bărbații sunt cei care vor și fac mai mult sex într-o relație sau în afara ei, pentru că așa sunt construiți. Iar studiile vin să confirme fix acest lucru: bărbații inițiază sexul într-o relație și tot ei sunt cei care au apetitul mai ridicat decât al femeilor.

Pentru studiul de care vorbeam mai sus, psihologii au rugat 278 de cupluri heterosexuale, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani să țină un jurnal de 2 săptămâni, în care să monitorizeze activitățile lor sexuale. În același timp, i-au rugat pe cei din cuplu să completeze un test de personalitate, care să reliefeze cât de deschiși sunt către experiențe, conștientizare, extrovertire, amabilitate și emoții negative.

sex constient

Cercetătorii au descoperit un lucru foarte interesant: cu cât femeia din cuplu este mai amabilă și deschisă către experiențe, cu atât cuplul face mai mult sex. Deci influența bărbatului este aproape de zero, femeia este cea care inițiază, iar bărbatul este la…primire. Bineînțeles, satisfacția sexuală are o altă poveste. Pentru asta, au contat personalitățile ambilor partenerei. Cu cât aceștia erau mai nevrotici, cu atât mai puțin erau satisfăcuți sexual. Deschiderea bărbaților către a experimenta a părut să scadă satisfacția sexuală, potrivit studiului, în timp ce la femei a fost exact invers.

În concluzie, nimeni nu prea știe care este cantitatea corectă de sex pe care trebuie să o aibă un cuplu pentru a fi fericit, cu toate testele de personalitate care au fost efectuate.
Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.