Denisa Nechifor a ales peeling-ul cu diamant pentru curățarea tenului. Cum se realizează – VIDEO

Home / Beauty Tips / Denisa Nechifor a ales peeling-ul cu diamant pentru curățarea tenului. Cum se realizează – VIDEO
Denisa Nechifor a ales peeling-ul cu diamant pentru curățarea tenului. Cum se realizează – VIDEO

Denisa Nechifor este o femeie care se îngrijește și pune accet pe aspectul fizic. Așadar, recent, ea a încercat peeling-ul cu diamant, care i-a curățat intens fața. Vedeta tv sugerează că microdermabraziunea este soluția unui ten prfect.

Știm cu toate, demachierea, cremele de protecție și alimentația sunt cele mai importante pentru menținerea unui corp sănătos, însă, din când în când, este nevoie să apelăm și la profesioniști pentru a ne curăța pielea intens. Pentru față este recomandat cel puțin o dată pe an peeling-ul. Tratamentul este o alternativă mai puțin costisitoare a injecțiilor cu botox sau chiar operații. Microdermabraziunea cu diamante se bazează pe exfolierea superficială a epidermei, nu produce arsuri sau alergii. Prin intermediul discului cu diamant se extrage excesul de sebum, stimulează circulația sanguină, regenerează pielea, previne îmbătrânirea, iar tenul devine mai tânăr și mai luminos.

Denisa Nechifor a încercat acest tip de tratament și a părăsit salonul de cosmetică foarte fericită, căci pielea ei a fost vizibil mai netedă și strălucitoare. Voi ce tratamente folosiți pentru curățarea tenului?

@denisanechifor in refresh cu peelingul cu diamant ?

A video posted by Tabya Eyelashes & Beauty (@tabyaro) on

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.