Cum să îți deschizi culoarea părului fără vopsea, pur și simplu natural

Home / Beauty Tips / Cum să îți deschizi culoarea părului fără vopsea, pur și simplu natural
Cum să îți deschizi culoarea părului fără vopsea, pur și simplu natural

Noi știm că este extrem de important să îți protejezi pielea și părul de soare, dar soarele nu este întodeauna dușmanul nostru. În acest articol, vă spunem cum cel mai bine să utilizați soarele dacă doriți să vă deschideți părul natural cu unul până la două tonuri,  fără coloranți și alte tratamente chimice.

Acest lucru cu siguranță nu se aplică în cazul decolorării dramatice. Adică, din negru nu va ajunge niciodată la blond. Această tehnică doar va nuanța puțin părul.

Spray care deschide culoarea părului cu două nuanțe

  • cană cu apă pe jumătate
  •  1 plic de ceai de mușețel
  •  1 linguriță miere
  • Coaja de la o lămâie mică

Coaja de lămâie este bogată în ulei esențial. Sucul de lamaie nu este recomandat, deoarece usucă părul foarte tare. Mai întâi, se pune în apă coaja de lămâie și se lasă să fiarbă. După aceea, se scoate de pe foc și se pune punga de mușetel înăuntru. Se acoperă și se lasă așa până când lichidul se răcește. Se strecoară lichidul, se adaugă miere și se amestecă.

Salvează strălucirea părului vopsit cu aceste trucuri simple!

Mușețelul este cunoscut  ca și iluminator de păr și oferă o strălucire minunată, mai ales pe părul natural blond. Mierea de albine hrănește părul. Coaja de lămâie sau uleil esențial de lămâie oferă o strălucire uimitoare a părului.

După ce vă spălați părul, luați acest lichid și aplicați-l pe toată lungimea firului de păr. Dacă aveți părul lung, această cantitate va fi suficientă pentru o singură aplicare. Pentru părul mai scurt se poate aplica de două ori. Se clătește și se lasă să se usuce la soare.