Vrei să ai un make-up perfect? Iată ce tip de machiaje să nu încerci pentru a arăta perfect

Home / Beauty Tips / Vrei să ai un make-up perfect? Iată ce tip de machiaje să nu încerci pentru a arăta perfect
Vrei să ai un make-up perfect? Iată ce tip de machiaje să nu încerci pentru a arăta perfect

Cu o ofertă atât de diversificată de produse cosmetice care ți se oferă, tentația de a încerca produse care nu ți se potrivesc, dar care sunt în mare vogă este foarte mare. Ai grijă ce produse alegi, astfel încât să eviți dezastrele de make up, care te pot transforma în atracția serii, dar nu la modul bun al cuvântului. Sunt anumite produse pe care chiar dacă le-ai văzut în advertoriale de modă, ar fi indicat să le ocolești.

Citește și: Ai pistrui, ești blondă și pielea deschisă? Uite cum trebuie să te machiezi corect!

Rujul negru

Rujul negru este foarte greu de purtat, iar el arată foarte bine doar în fotografiile de modă și cam atât. A-l folosi în mijlocul zilei sau a-l asorta la ținutele tale zilnice este un lucru pe care ar trebui să nu îl faci, pentru că este o nuanță foarte…grea, care încarcă foarte mult. Mai ales dacă ai buzele subțiri sau ai un mod conservator de a te îmbrăca. El poate funcționa la un eveniment, unde dress code-ul este permisiv și creativ.

Smokey eyes, varianta zombie

Smokey eyes sunt o variantă perfectă pentru orice eveniment, dar atunci când exagerezi cu conturatul ochilor și cu fardul de pleoape, care se întinde atât deasupra, cât și dedesubt, cu greu mai poți face o impresie bună, indiferent de cât de mult stil ai avea. Nu exagera cu acest tip de machiaj, care te poate transforma din regina balului, într-un adevărat zombie.

Ruj pe post de blush

Dacă nu stăpânești foarte bine arta make-up-ului sau nu ai dexteritate în a realiza un machiaj, nu încerca să folosești rujul pe post de blush, chiar dacă tu consideri că este minunat ca obrajii să se asorteze cu buzele. Cu atât mai mult cu cât rujul este într-o nuanță puternică sau una închisă, vei arăta precum un clown, asta este sigur. Limitează-te la blush-urile obișnuite, în culori nu atât de pregnante.

Buze curcubeu

Este adevărat, arată minunat într-un advertorial de beuaty, dar gândește-te cum ai arăta dacă ai scoate acele buze și le-ai plimba prin oraș, la o seară cu fetele. Ai atrage atenția tuturor, adevărat, dar nu credem că ar fi în interesul tău să atragi atenția la acest mod. Dacă faci asta, atunci pregătește-te să auzi foarte multe replici, care îți pot strica seara, de ce să riști? Este un dezastru de makeup pe care îl poți evita cu ușurință.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.