Dieta care te scapă de celulită odată pentru totdeauna

Home / Diet and Fitness / Dieta care te scapă de celulită odată pentru totdeauna
Dieta care te scapă de celulită odată pentru totdeauna

Dacă celulita îți dă târcoale și nu reușești să scapi de ea, oricânt de multe exerciții fizice ai face, atunci problmea este cu siguranțî în alimentație. Sunt anumite produse pe care dacă alegi să le consumi, pot încuraja retenția de apă, și implicit și celulita. Pentru a scăpa de ea, trebuie să alegi o dietă săracă în grăsimi și bogată în fibre,  una care conține multe fructe și legume. Uite ce produse ar trebui să eviți dacă ai alegi o dietă anticelulită!

Citește și: S-a dovedit științific! Iată rețeta ideală de slăbit: vei avea un corp suplu într-un timp foarte scurt

Pentru a scăpa definitiv de aspectul de coajă de portocală trebuie să îți continui antrenamentul, în primul rând. În al doilea rând, dieta pe care o ai trebuie să fie săracă în calorii și bogată în fibre. Sunt anumite alimente care pot dăuna acestei diete și pot încuraja retenția de apă și ar fi bine să renunți la ele de la bun început.

Sfaturile Elli.ro pentru tine sunt următoarele:

Mănâncă cel puțin 5 porții de legume și fructe pe zi, este foarte imporant să faci asta, mai ales că este sezonul lor acum

Redu grăsimile pe care le mănânci. De exemplu, grătarul este perfect, pentru că taie grăsimile din orice tip de aliment. Indiferent de ce mâncare ai cumpăra, caută variante fără grăsimi la fiecare.

Apa curăță și te ajută la slăbit, așa că ai grijă să consumi minim 8 pahare de apă pe zi pentru a ajuta digestia. Niciodată să nu bei apă în timpul mesei, ci cu jumătate de oră înainte și jumătate de oră după.

Treci de la cafea normală la ceai verde sau cafea verde. Chiar și la cafea fără cofeină. Înlocuiește sucurile acidulate cu sucuri naturale, cum ar fi fresh-urile, dar nu exagera cu ele.

Renunță la alcool, chiar dacă îl bei mai rar. Ajută la detoxifierea corpului. În plus, alcoolul are și calorii, deci dacă ții la siluetă sau la dietă, renunță cât mai ai timp.

Bea apă cu lămâie de dimineață pe stomacul gol, apoi mănâncă un mic dejun bogat în fibre și proteine.

Nu mânca alimente care conțin mult zahăr, îți vor face mai mult rău decât bine.

Fă exerciții cât poți de des și cât poți de mult. Fă-ți o rutină zilnică, în care să lucrezi măcar 20 de minute.

Respectând aceste reguli simple, vei scăpa de celulită în câteva săptămâni.

Comments are closed.