Distruge toate infecțiile și bacterile din corp cu acest antibiotic natural extrem de puternic

Home / Health / Distruge toate infecțiile și bacterile din corp cu acest antibiotic natural extrem de puternic
Distruge toate infecțiile și bacterile din corp cu acest antibiotic natural extrem de puternic

Dacă vrei să scapi de infecțiile urinare natural, dar și de alte infecții din corp, trebuie să folosești acest acest antibiotic care elimină bacteriile chiar de la primul tratament. Cine a avut infecții urinare știe cât de dureroase sunt, dar și cât de persistente acestea pot fi. Acest antibiotic realizat din produse naturale te va ajuta să scapi de inflamații și bacterii.

Cum să îți îngrijești corect fața și ce produse de curățare trebuie să folosești

Multe dintre femei ajung să aibă infecții urinare din cauza bacteriei E coli (Escherichia coli). În cele mai multe cazuri, boala trece singură, însă de multe ori nu, iar dacă aveți simptome de cistită și durerile sunt intense, iar nici cu acest tratament natural nu vă simțiți mai bine, este cazul să vă consulte un medic. Nu așteptați să vă simțiți din ce în ce mai rău. Simptomele de cistită sunt evidente: trebuie să mergi la baie foarte des, poate o dată la câteva minute, există o senzație de arsură la urinat și chiar eliminarea de sânge în timpul urinării, dureri de spate, febră sau frisoane.

Infecțiile urinare sunt foarte dureroase, însă acest antibiotic natural vă poate ajuta să scăpați de ele. El combate și virușii, dar și alte infecții din corp
Infecțiile urinare sunt foarte dureroase, însă acest antibiotic natural vă poate ajuta să scăpați de ele. El combate și virușii, dar și alte infecții din corp

Ingrediente

  • 250 grame de rădăcină de pătrunjel
  • 250 grame de coajă de lămâie
  • 250 grame de miere
  • 100 de mililitri de ulei de măsline

Preparare

Se taie rădăcina de pătrunjel în bucăți mici și se pune într-un blender împreună cu coaja de lămâie, mierea și uleiul de măsline. Se amestecă ingredientele bine până când amestecul s-a dizolvat. Păstrați amestecul în frigider. Se consumă câte o linguriță în fiecare dimineață.

Recomandare

Mierea ar trebui să fie ecologică, achiziționată de la un apicultor de încredere și asigurați-vă că și lămâie este naturală, cerscută fără pesticide. Dacă ați cumpărat lămâi din supermarket, puneți-le acasă într-un bol bicarbonat de sodiu pentru a elimimna chimicalele de pe coajă. De asemenea, rădăcina de pătrunjel se curăță și se spală foarte bine. Evitați cafeaua și ciocolata, nu vor ajuta în procesul de vindecare.

Cum să scapi în greutate în doare trei zile. Metoda prin care elimini și zahărul din sânge