DJ Wanda îți spune ce tatuaje se poartă în 2016

Home / Beauty Tips / DJ Wanda îți spune ce tatuaje se poartă în 2016
DJ Wanda îți spune ce tatuaje se poartă în 2016

DJ Wanda, cunoscută DJ-iță și artist tatuator, dezvăluie care sunt tendințele în materie de tatuaje în acest an. Nonconformista vedetă a explicat pe blogul ei, www.dj-wanda.com, ce tip de desene pe piele sunt în mare vogă în 2016.

DJ Wanda este cea mai cunoscută DJ-iță din România, având în portofoliu mari evenimente derulate în cluburi din țară și de peste hotare. În paralel cu activitatea din industria muzicii, vedeta a studiat arta tatuajului și și-a deschis un salon în București unde invită periodic renumiți artiști internaționali în arta tatuajelor.

  • Forme miniaturale. Poate cel mai in vogă trend al ultimilor ani, mai ales pentru femei, care se păstrează și in 2016. Artiști ca Bang Bang sau Dr Woo au tatuat micro-modele cu precizie microscopică pentru vedete de mega-calibru de la Hollywood. Un alt motiv al popularității este și faptul că acest stil a încurajat să se tatueze persoane care altfel n-ar fi călcat vreodată intr-un salon tattoo. Printre vedetele care s-au tatuat astfel se numără Miley Cyrus , Khaleesi Emilia Clarke aka Daenerys din Game of Thrones, Cara Delevingne, etc.
  • Grafica ‘single-line’. Tatuajele cu linie continuă fac parte tot dintr-un curent minimalist. Autorul este Mo Ganji, un artist german care a dus tatuajul într-o zona foarte cultă si rafinată.
  • Tatuaje cubiste. Este un stil inspirat de cubismul lui Picasso. Presupune o tehnică aparte pentru tatuaj dezvoltată de Sasha Unisex, o tânăra artistă rusoaică. Stilul a devenit imediat popular datorită distincţiei și unei anume sensibilităţi pe care o are. De regulă tatuajele cubiste reprezintă diverse animale sau plante. Foarte mulți artiști au preluat elemente si au dezvoltat noi substiluri și combinații.
  • Geometric & Mandala. Este un stil care a luat amploare în ultimul timp mai ales prin Facebook și Instagram. Atu-ul acestui stil este că pot fi create modele personalizate pentru absolut toate zonele și se pretează atât pentru dimensiuni mici cât și foarte mari (spate întreg). Thomas Hooper si Corey Divine sunt 2 artişti care au adus recunoaştere stilului. Mandala este o forma de exprimare grafică cu o geometrie anume, cu origini in Hinduism și cu o anume componentă spirituală universală din ce în ce mai accesată de tinerii din zona “urban life-style”. Chaim Machlev aka Dots to Line este încă un nume iconic pentru stilul geometric.
  • Tatuaje “Hiper-vibrant”. Tatuaje care folosesc culori vii, puternice, în diverse stiluri. Un stil din ce în ce mai apreciat este cel al artistei canadiene Katie Shocrylas, care aplică o paletă de culori super-vibrante pe modele complexe (combinații de figuri, geometrie, pictură, etc), a scris DJ Wanda pe blogul său, www.dj-wanda.com.
Dj Wanda oferă un set de bilete la concertul Adele
Dj Wanda oferă un set de bilete la concertul Adele

DJ Wanda a dat startul unei campanii impresionante, intitulată Muzink, derulată pe blogul ei, www.dj-wanda.com, prin intermediul căreia cei care iubesc muzica pot lăsa comentarii spunând ce înseamnă cu adevărat muzica pentru ei. Cel care oferă cel mai interesant răspuns va câștiga un bilet la concertul superstarului Adele, și va merge împreună cu DJ Wanda la spectacolul de la Berlin, din 8 mai. „Prin campania Muzink, îi provoc pe cei care iubesc muzica să se exprime, să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți și lase un comentariu pe blogul meu în care să explice ce înseamnă cu adevărat muzica pentru el”, declară DJ Wanda.

Comments are closed.