Două ingrediente care îți salvează tenul de la riduri! Nu vei mai avea nevoie de creme scumpe!

Home / Beauty Tips / Două ingrediente care îți salvează tenul de la riduri! Nu vei mai avea nevoie de creme scumpe!
Două ingrediente care îți salvează tenul de la riduri! Nu vei mai avea nevoie de creme scumpe!

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră își pierde elasticitatea și vom observa primele riduri. La scurt timp după aceea, ele încep să apară mai mult și mai mult, iar pielea noastră în cele din urmă începe să arate urât. Acesta este un proces normal prin care noi toți trebuie să trecem. Dar ce putem face? Suntem aici să vă oferim soluția perfectă pentru pielea voastră! Aveți nevoie de două ingrediente simple, care reduc apariția ridurilor și tonifică pielea în cel mai scurt timp. Vei arăta din nou tânără și frumoasă!

Două sunt ingredientele de care te poți folosi pentru a șterge ridurile, iar acelea sunt albușul de ou și castravetele. Castraveții sunt bogați în antioxidanți, cum ar fi vitaminele C și K, care distrug radicalii liberi, responsabili pentru apariția ridurilor. Ei se regenerează și restabilesc strălucirea. Castraveții conțin, de asemenea, dioxid de siliciu, unul dintre cele mai importante ingrediente care luptă împotriva ridurilor și susțin creșterea țesutului conjunctiv.

Albușul de ou conține proprietăți de strângere puternice, motiv pentru care acesta este atât de benefic împotriva ridurilor și lăsarea pielii.

Mod de preparare mască de față antirid:

În primul rând, va trebui să tăiați castraveții în jumătate și la fel ți coaja. Luați coaja de castravete și tăiați-o în bucăți mici. Aruncă toate ingredientele într-un blender și amestecați la viteză medie timp de două minute, până când veți obține o pastă de castravete.

Se strecoară lichidul amestecat printr-un filtru de impurități, până când extrageți tot sucul. Se amestecă albușul de ou în suc de castravete, până când totul combinat. Puteți să utilizați acest amestec pe orice parte a feței credeți că are nevoie de un pic de fermitate. Aplicați masca și lăsați-l timp de 15 minute. Spălați cu puțină apă rece și asta este.

Utilizați această mască o dată sau de două ori pe săptămână pentru rezultate maxime.