Două mișcări care îți tonifică instantaneu brațele

Home / Diet and Fitness / Două mișcări care îți tonifică instantaneu brațele
Două mișcări care îți tonifică instantaneu brațele

Să fim serioase, brațele care nu sunt atât de tonifiate sunt una din marile probleme pe care le avem, ca și femei. Slăbitul brusc și lipsa de activitate fizică duce la instalarea ”aripioarelor” la brațe, care devin cât se poate de inestetice atunci când purtăm mânecă scurtă. Dar există speranță pentru a remedia problema! Și nici măcar nu va trebui să te duci la sală pentru asta. Există două mișcări care te pot salva, simplu și comod de făcut în casă sau în parc, unde te simți tu mai confortabil. 

Pentru a te apuca de treabă, adică de tonifierea tricepșilor și de dizolvarea… aripioarelor, nu ai nevoie decât de propria greutate și de ceva mai multă voință.Tricepșii sunt targetul tău în această misiune și pe ei trebuie să îi ai în vedere atunci când începi exercițiile. Mai exact, tricepsul este acea parte dintre cot și umăr, situată cumva în spatele brațului. Mișcările sugerate mai jos trebuie efectuate de cel puțin două ori pe săptămână. Dacă faci asta, brațele tale se vor tonifia și vei vedea rezultate notabile după primele încercări. Ideal ar fi să execuți aceste mișcări în zilele în care te antrenezi special pentru această parte a corpului, pentru a le lăsa să se odihnească în celelalte.

Exercițiul 1

  • Așează-te pe un scaun mai jos sau pe o băncuță mică de antrenament, sprijinindu-te cu mâinile de marginea acesteia. Mâinile trebuie să fie aliniate liniei umărului.
  • Întinde-ți picioarele, astfel încât să te sprijini doar în călcăie și mâini.
  • Coboară corpul încet, până când brațele fac un unghi de 90 de grade atunci când sunt îndoite.
  • Ridică-te până când brațeșe sunt total întinse și repetă.

Pentru mai multă eficiență, nu lăsa cotul în exterior atunci când faci acest tip de exercițiu. Ține bratele cât de drept posibil și mișcă-le încet de fiecare dată când faci acest exercițiu.

Exercițiul 2

Exericițiul acesta aduce foarte mult cu flotările, lucru care s-ar putea să nu îți placă atât de tare. Dar este necesar dacă vrei să ai brațe tonifiate și să fii invidiată.

  • Așează-te în poziție de flotare, cu călcăiele apropiate și palmele pe podea, dar adu-ți mai aproape de corp partea superioară a brațelor, astfel încât coatele tale să se sprijine practic de coaste.
  • Împinge brațele până când acestea ajung în poziție dreaptă
  • Coboară încet și repetă.