Două rețete de băuturi care topesc grăsimea și accelerează digestia! Încearcă-le acum!

Home / Diet and Fitness / Două rețete de băuturi care topesc grăsimea și accelerează digestia! Încearcă-le acum!
Două rețete de băuturi care topesc grăsimea și accelerează digestia! Încearcă-le acum!

Știm cu toții vechea zicală – micul dejun este cea mai importantă masă a zilei! Dar, din păcate, o alimentație sănătoasă este mai importantă decât o masă echilibrată. Și, uneori, nu avem timp să mâncăm 3 mese sănătoase pe zi. Pentru asta, vă dăm două rețete de smoothie-uri care vă alimentează cu nutrienți, minerale și vitamine. Sunt absolut delicioase, dar și utile când vine vorba de slăbit! 

Shot-ul verde de energie 
Ar trebui să încercați cu siguranță acest lucru simplu, dar eficient când vine voba de slăbit! Această băutură vă ajuta să vă mențineți corpul în energie toată ziua și accelerează procesul de pierdere în greutate!

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • O felie de ghimbir
  • 2 cești de spanac organic
  • ¼ ceașcă afine organice congelate
  • Stevia pentru dulceață (opțional)

Indicații:

Iată ce trebuie să faceți – este foarte simplu! Trebuie doar să puneți toate ingredientele într-un blender de mare eficiență până la omogenizare. Puteți adăuga puțină apă – dacă este necesar.

Despre ingrediente:

În primul rând, vom vorbi despre afine! Aceste fructe super-delicioase și sănătoase sunt încărcate cu vitamine și antioxidanți care îmbunătățesc sănătatea cardiovasculară, luptă împotriva cancerului și te ajută să gândești clar. Afinele ajută la prevenirea declinului cognitiv și întăresc funcția de memorie. Știați că spanacul este încărcat cu nutrienți de care corpul are nevoie pentru a îndeplini funcțiile vitale? Spanacul este încărcat cu mai multe substanțe nutritive sănătoase, cum ar fi: fibre alimentare, proteine, vitamina A, E, C, K & B6, tiamina, riboflavina, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, cupru și mangan. Și, în sfârșit, ghimbir – putem spune cu ușurință că ghimbir este una dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă! Ar trebui să știi, de asemenea, că ghimbirul conține cantități mari de vitamina C, vitamina B6 și potasiu, care ajută organismul în producerea energiei. Acesta stimulează, de asemenea, nivelurile de energie prin influențarea funcției glandelor suprarenale.

Citește și Trei rețete tibetane pentru o viață mai lungă folosite de călugări 

 

Boost pentru metabolism

Ar trebui să încercați cu siguranță această băutură ușor de făcut. Aceasta va arde grăsimile și vă va păstra plini de energie! Rețeta este foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • ½ linguriță de oțet de mere
  • Un vârf de cuțit de piper roșu
  • ½ linguriță de suc de lămâie

Indicații:

Iată ce trebuie să faci – trebuie doar să amesteci toate ingredientele menționate mai sus într-o cană de apă fiartă și să bei amestecul foarte repede. În cazul în care gustul este prea puternic, se adaugă o linguriță de miere.

Despre ingrediente:

Ardeiul iute va încălzi corpul pentru a accelera metabolismul. Experții spun că acest condiment puternic poate stimula funcția metabolică cu până la 20%. Acesta previne, de asemenea, depunerea plăcii pe artere pentru a menține curgerea normală a sângelui. Oțetul de mere – unul dintre cele mai sănătoase ingrediente de pe planetă! Ar trebui să știți că puteți utiliza oțet de mere pentru a trata și preveni multe probleme de sănătate. Oțetul de mere scade greutatea corporală, grăsime viscerală și circumferința taliei în mai puțin de 12 săptămâni de la ingestie, dacă este consumat zilnic. Se crede că acidul acetic conține stimulează capacitatea naturală a organismului de a descompune grăsime. Și lămâi – aceste fructe super-sanatoase care vor crește rata metabolismului și vor încetini digestia amidonului.