Beneficiile pliculețelor folosite de ceai

Home / Lifestyle / Beneficiile pliculețelor folosite de ceai
Beneficiile pliculețelor folosite de ceai

Obișnuiești să arunci pliculețele folosite de ceai? Nu mai face asta niciodată! Uite care sunt motivele pentru care nu ar trebui să le mai arunci vreodată și ce pot face cu aceste pliculețe folosite de ceai! 

Proprietățile curative ale ceaiului sunt foarte bine cunoscute, dar mulți nu își dau seama că pliculețele folosite de ceai încă mai au proprietăți antioxidante bogate, care pot servi pentru multe alte lucruri. Iată care sunt acestea.

Îngrășământ

Puneți pliculețele folosite într-o găleată de apă și folosiți acel ceai slab pentru a uda plantele și a le proteja de infecții fungice. În mod alternativ, deschide pungi de ceai folosite și presară frunzele umede în jurul bazei plantelor tale pentru fertilizarea solului și pentru descurajarea dăunătorilor din grădină, cum ar fi șoarecii.

Citește și Împachetările cu varză, un remediu ciudat care te scapă de durerea de cap

Scapă de ochii roșii 

Pune două pliculețe de ceai în apă rece, timp de aproximativ 2 minute. Așează-le pe pleoape pentru câteva minute. Roșeața va scădea treptat, pe măsură ce antioxidanții vor fi absorbiți în piele.

Odorizant de îmbrăcăminte și încălțăminte

Cu pliculețele folosite poți face ca hainele tale să aibă un miros proaspăt. Stocați  pliculețele utilizitate utilizate și uscate în prealabil în dulap. Puteți pune, de asemenea, o pungă de ceai în fiecare pantof. Acesta vă va ajuta să obțineți eliminarea mirosurilor neplăcute în cel mai scurt timp.

Curăță casa

Pliculețele folosite de ceai te pot ajuta la curățarea de mobilier din lemn, oglinzi și pardoseli. Fierbeți două pliculețe de ceai într-un litru  de apă și lasă să se răcească. Înmuiați o cârpă moale în ceai, stoarceți excesul și utilizați pentru a șterge praful și murdăria.

Scapă de acnee

Dacă aveți arsurile solare și/sau acnee, pliculețele folosite de ceai vă pot ajuta. Pur și simplu înmuiați o dischetă demachiantă și tamponați zona afectată.