Efectul 3D, cea mai în vogă coafură în materie de styling al părului din acest sezon

Home / Beauty Tips / Efectul 3D, cea mai în vogă coafură în materie de styling al părului din acest sezon
Efectul 3D, cea mai în vogă coafură în materie de styling al părului din acest sezon

Efectul 3D este în mare vogă în acest sezon în materie de coafuri și styling al părului. Pentru a-i da volum și contur părului tău, implicit efectul 3D, cunoscutul hairstylist Cristi Pascu îți recomandă vopsirea părului în două sau mai multe nunțe de culori, din aceeași gamă cromatică.

“În clipa în care ai de realizat o coafură elaborată, ușor retro, cocuri sau coafuri de structură, acestea se văd spectaculos pe un păr care vopsit în diferite tonalități de culoare”, declară Cristi Pascu. 

Efectul 3D se obține prin orice combinație de culori, cu o diferență de minim două tonuri între șuvițe.  “Culorile de bază sunt de la 1 la 10. Dacă blondul este 10, atunci trebuie să pui o culoare 8 și una de 6.  Roșul trebuie combinat cu un arămiu, cu blond sau cu nuanțe de grena. Se mai poate combina roșul cu portocaliu și cu blond”, continuă Cristi Pascu.


Efectul 3D se obține cel mai ușor atunci când părul este vopsit în culori deschise. “Dacă ai părul blond atunci este foarte ușor să obții acest efect 3D. Poți să îi adaugi șuvițe șatene și bej. Combinația va da volum părului tău și arată spectaculos. În cazul femeilor cu părul închis la culoare, acest efect este mai greu de obținut. Cel mai bine se vede pe ciocolată neagră, combinat cu ciocolatiu normal și un ciocolatiu deschis”, mai spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hair-styliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.