El este tipul de bărbat aventurier

Home / Health / El este tipul de bărbat aventurier
El este tipul de bărbat aventurier

Tipul aventurierului poate părea superficial și fără speranță, la prima vedere. Dincolo de aparențele pe care le prezintă cu surle și trâmbițe, el este un tip destul de sensibil, care nu lasă pe mai nimeni să îi intre în viață fără a-l controla la sânge. Oamenii cu acest tip de personalitate tind să se concentreze mai mult asupra partenerilor decât asupra propriei lor stări. Cum poți să îi intri în grații și cum să dezvolți o relație cu el? Secretele îți sunt pe dată dezvăluite.

De la bun început facem o clarificare. Prin tipul aventurierului nu înțelegem ce care schimbă partenerele în fiecare seară și se topește după astfel de aventuri, ci genul de om căruia îi plac provocările și lucrurile noi, pe care și le asumă de la început până la sfârșit. În principal, cei care au această tipologie psihologică sunt artiști.

Aventurierului nu prea îi place stabilitatea, pentru că nu se poate obișnui cu ea, de fapt. El este atât de misterios, încât cei care reușesc să ajungă și să stea prin preajma lui nu prea reușesc să îl cunoască niciodată.

Însă atunci când vede că relația crește și devine mai serioasă, el devine spotan și plin de energie. Acest tip de personalitate nu este adeptul planurilor pe termen lung, așa că preferă să își lase partenerii să preia frâiele atunci când vine vorba de logică și de strategie. Cu toate astea, sunt cât se poate de grijulii și loiali, surprinzându-i mereu pe cei dragi cu diferite surprize simpatice.

Sunt imprevizibili, asta era de așteptat. Dacă cel de lângă tine sau cineva pe care îl cunoști va anula o excursie planificată pentru a sta alături de persoana iubită, atunci sigur are acest tip de personalitate. A petrece timp cu persoanele dragi este un lucru pe care adoră să îl facă ori de câte ori pot.

tip barbat aventurier
Genul acesta de bărbați caută numai aventură

La rândul lor, partenerii trebuie să le demonstreze că apreciază aceste gesturi. Aventurieri nu vor cere niciodată să le zici mulțumesc, dar suferă dacă nu le arăți niciun gest frumos în schimb. Sunt cât se poate de vulnerabili la critici și conflict, așa că este necesar să le fiți aproape ori de câte ori se întâmplă asta.

Dacă se simt apreciați, aceștia sunt mai mult decât mulțumiți. Îți vor întoarce favorul cât pot de repede. Sunt și foarte senzuali și nu este un aspect al vieții lor care să fie mai clar și explicti decât sexul. Intimitatea este o oportunitate pentru ei de a-și satisface partenerii și de a se implica cu toate simțurile pentru a se bucura de aceste momente. Ei pot fi cât se poate de timizi în public, dar atunci când sunt cu partenerul toate măștile cad. Puțini sunt cei care le văd adevărata personalitate, dincolo de ceea ce afișează ei.

Nu îi forța totuși să facă ceva. La ei, totul trebuie să fie din suflet. Altfel, nu vei face decât să îi sperii foarte tare și să îi faci să se întrebe cam care mai e rostul relației voastre.

În concluzie, cu un astfel de aventurier ca și personalitate, deviza ar fi: ”Iubește și vei fi iubit”.