Elena Gheorghe, într-un interviu despre muzică, viața de familie și trucuri beauty

Home / Lifestyle / Elena Gheorghe, într-un interviu despre muzică, viața de familie și trucuri beauty
Elena Gheorghe, într-un interviu despre muzică, viața de familie și trucuri beauty

Despre Elena Gheorghe știm că este o artistă iubită, cunoscută pentru muzica ei, s-a ferit mereu de scandaluri, are un soț pe care îl iubește nespus, un copil care a împlinit-o pe toate planurile și … Mai bine vă lăsăm să aflați mai multe chiar de la ea. Elena Gheorghe a oferit un interviu transparent și sincer pentru elli.ro.

Elli.ro – Elena, de curând ai lansat piesa Mirror, te regăsești în personajul din clip?

Elena Gheorghe – O, da. Mă simt foarte bine în personaje hiperfeminine, cu siluete cu aer de chic parizian sau cu energie de power-woman și, la fel ca “Elena- girls” din Mirrorador, selfie-urile. Selfie is the new mirror, nu?

Elli.ro – Cât timp ai lucrat la clip și piesă?

Elena Gheorghe – Piesa este o colaborare Kaira feat Elena și a fost creată în studioul băieților talentați de la Kazibo. Pentru clip am filmat 1 zi și o noapte și a ieșit o poveste vizuală așa cum ne-am dorit-o: colorată, dinamică, cu o energie frumoasă, ca un wall de social media.

Elli.ro – Știu că ești ajutată de o echipă de oameni pentru realizarea unui videoclip, a unei piese. Cât de mult te implici? Scrii versuri?

Elena Gheorghe – Oamenii mei sunt cei mai tari. Nu e o vorbă în vânt, mă bazez enorm pe creativitatea, inspirația, pasiunea pe care echipa mea o împărtășește. Mă implic în toate etapele construcției unui produs marca Elena: poveste, producție muzicală, clip, stilism, promovare. E team-work și cred că aici e secretul.

Elli.ro – Ai lansat multe piese de succes, printre care Ecou, Până Dimineața, În Bucăți, Mamma Mia, plus multe altele. Care este rețeta ta?

Elena Gheorghe – Oamenii mei, pasiunea fără limite pentru ceea ce fac, încrederea că drumul meu e menire, consecvență, alegerea de piese și povești vizuale în care mă recunosc, sincere și …zâmbetul mereu pe buze.

Elli.ro – Ești foarte iubită de fanii tai. Ai două milioane trei sute de prieteni pe Facebook. Reușești să vorbești cu toți?

Elena Gheorghe – Da, bineînțeles. Încerc să răspund tuturor prietenilor și fanilor mei, e o platformă minunată de comunicare și o oportunitate de relații umane pe care sunt tare fericită că o am. Prețuiesc mult relațiile din media socială și comunitatea mea de acolo mă inspiră mereu.

Elli.ro – Ții cont de sfaturile fanilor cand vine vorba de piese noi?

Elena Gheorghe – Da. Sunt povești de viață pe care le aflu de la ei, emoții pe care mi le împărtășesc, trăiri în care mă recunosc, opinii pe care le prețuiesc și toate au “Ecou” în sufletul meu, pentru că sunt cu adevarat inspirație “De neînlocuit”, nu?

Elli.ro – Ce te inspiră în muzică?

Elena Gheorghe – Atunci când ești racordat perfect la ceea ce faci, când știi că ești pe drumul pentru care ai fost menit să exiști, totul în jurul tău devine inspirație. Istoriile de viață, oamenii din preajma ta, natura, emoțiile, întâmplările trăite de tine sau de alții, totul e oportunitate de a te lăsa inspirat și de a spune lumii o poveste.

Elli.ro – Cum a pornit povestea cu muzica în viața ta?

Elena Gheorghe – Vin dintr-o familie în care muzica și frumosul au fost moduri de a trăi. Mama mea e artist de muzică populară, primele mele amintiri cu ea sunt cântând sau pe scenă si, dacă vrei, cred că ăsta mi-a fost destinul.

Elli.ro – Te-ai vedea făcând altceva în afară de muzica?

Elena Gheorghe – Nu. Vorba domnului Toma Caragiu: “Se poate trăi fără cultură, fără frumos? Se poate. Dar ar fi păcat”.

Elli.ro – Cum te descurci și cu viața de familie, și cu scena? Știm că nu neglijezi nicio parte.

Elena Gheorghe – Nu e ușor, e un balans “la mare inaltime”, dar cu ajutor de la părinți, cu organizare ca la armată, mă descurc. Nicholas e acum baiat mare, devine mai simplu tot “dansul” și, până la urmă, dacă te concentrezi pe partea plină de bucurii a vieții, restul devine doar o chestiune de…strategie.

Elli.ro – Apropo, schimbările tale de look cine le plănuiește? Sunt ideile tale? Oricum, roșul te prinde bine. De fapt, cam orice culoare …

Elena Gheorghe – Mulțumesc! Și mie îmi place mult, mult nuanța asta turbată de roșu, mă simt bine “red head”, se potrivește cu temperamentul meu…”caliente”. Am aceeași echipă de imagine de 4 ani, cu care construiesc toate poveștile vizuale și de stil, ne jucam, experimentăm și îmi place enorm partea asta cu …provocări a profesiei mele.

Elli.ro – Soțul tau te sprijină în proiectele pe care le ai? Încerci să-l ții departe de showbiz?

Elena Gheorghe – Suntem “dream-team”. El e manager-ul meu, jumătatea mea mai bună, e muzician și ne sfătuim la fiecare pas. El nu e mare fan “lumina reflectoarelor”, îl conving cu greu să fie “în față”, iar când reușesc, să știi că e mare victorie.

Elli.ro. Ce alte lucruri face artistul Elena Gheorghe în afară de muzică?

Elena Gheorghe – Încerc în fiecare secundă să îmi trăiesc viața din plin, să mă bucur de lucrurile atât de bune și frumoase din jurul meu, îmi prețuiesc mult familia și prietenii și încerc să trăiesc mult mai mult în prezent. Asta e provocarea mea pentru următoarea perioadă.

Elli.ro – Cum arată o zi din viața ta?

Elena Gheorghe – Mmm… Trezirea de dimineață ca să-l pregătesc pe Nicho pentru grădiniță. Mic dejun. Start agenda zilnică: programare interviuri, ședință cu echipa mea, planning pentru următoarea perioadă, fittinguri, filmări. Repetiții. Sala pentru coregrafie sau sport. Prieteni/film/cafea cu fetele. Late night în bed. Asta într-o zi, să zic, normală. Sunt foarte puține așa într-un an. Restul? Nicho: sus! ​Telefoane, nebunie, interviuri, filmări, 3,4 întâlniri cu echipa, emisiuni, înregistrari, repetiții, coregrafie, concerte în țară, în afară. În pat? Aproape dimineața!

Elli.ro – Ai în plan proiecte televizate?

Elena Gheorghe – Deocamdată…secret.

Elli.ro – La ce surprize să se aștepte fanii tăi de la tine?

Elena Gheorghe – Numai surprize splendide.

Elli.ro – Povestește-ne cea mai tare pățanie pe care ai trăit-o în toată viața ta …

Elena Gheorghe – Aveam cam 10 ani, cred, și fiind cea mai mare trebuia să am grijă de frații mei, îmi plăcea să joc elastic cu fetele și de obicei Costin, fratele meu, se juca cu mașinuțele lângă noi, dar într-o zi s-a gândit el s-o tulească fără să-mi zică nimic. După vreo 3 ore de căutări am aflat că l-a văzut cineva la gârlă, m-am dus să-l caut și acolo, dar nu l-am gasit. Eram atât de speriată, îngrijorată… După 5 ore de căutări, a venit singurel acasă. Atunci am primit cea mai mare bătaie din viața mea pe care cu siguranță n-o voi uita:)

Elli.ro – La câți ani ai avut primul sărut?

Elena Gheorghe – 5 ani, la grădiniță. Nu mai știu cum îl chema, dar era brunet și era tuns “castron”.

Elli.ro – Ai suferit din dragoste?

Elena Gheorghe – O, da. Prima dată? Când “castronel” a decis să o sărute și pe prietena mea.

Elli.ro. Esti o persoana implinita? Ai o relatie frumoasa?

Elena Gheorghe – Da. Sunt o femeie împlinită, o mamă fericită și un artist care mulțumește în fiecare zi pentru șansa de a fi iubit și de a oferi atât de multă iubire.

Elli.ro. Ce ai primit de 1 și 8 Martie ?

Elena Gheorghe – De 1 Martie am primit 133 de lalele toate culorile de la soțul meu și un mărțisor superb în formă de fundiță confecționat de Nicholas la grădi, iar de 8 Martie 35 de trandafiri roșii și o mini vacanță la Roma din partea soțului meu, dar și un tablou pictat de Nicholas.

Elli.ro – Mai vrei să faci un bebe?

Elena Gheorghe – Da. Cred în familii mari, cu frați apropiați, ca în clanul Gheorghe, din care mă trag.

Elli.ro  – Cât de mult s-a schimbat viața ta de când ai devenit mămică?

Elena Gheorghe – Mult. Am înțeles cu adevărat ce înseamnă dragostea, ce înseamnă sensul vieții, am învățat să fiu mai organizată, mai generoasă și mă bucur și mai mult de viață.

Elli.ro – Faci sport?

Elena Gheorghe – Da. Mi-ar plăcea să spun că mă număr printre norocoasele cu super-metabolism: “nu fac sport, mănânc cât vreau și nu mă îngraș”. Din păcate, nu e povestea mea. 🙂 Fac antrenamentele de coregrafie, dansez mult și pe scenă, și în afara ei, și îmi place să alerg pe bandă. E ora mea cu mine, mă ajută să mă eliberez de orice tensiuni și funcționează ca un fel de meditație, dacă vrei.

Elli.ro – Te-ai certat vreodata cu soțul tău? Cum vă împăcați după mici discuții?

Elena Gheorghe – Am spus că sunt caliente, temperamentală. Am noroc că soțul meu e foarte cool, un înțelept, mă ponderează mereu, el e vocea rațiunii și discuțiile noastre în contradictoriu (foarte bune în orice cuplu, că așa se construiește adevărat în doi, nu?:)) se rezolvă cu un argument logic ca un duș rece din partea lui Cornel.

Elli.ro – Ai ținut vreodată dietă?

Elena Gheorghe – Da. Am încercat și dieta cu pepene roșu și pe cea cu apă, și disociată. Până am înțeles că cea mai bună dieta e: echilibru, sport fără excese, mai puțină mâncare procesată și…înghețata! Da, la ea nu renunț!

Elli.ro – Există un lucru pe care nimeni nu-l știe despre tine? Ai un secret bine ascuns?

Elena Gheorghe – Ce-ar fi o femeie fără mistere?

Elli.ro – Ai un mesaj pentru fanii tăi care citesc Elli.ro?

Elena Gheorghe – Să zâmbim mai mult, să iubim fără limite, să ne bucuram, să ne aventurăm, să ne ascultam, să ne prețuim și să devenim de neuitat, dragii mei!

Pe artistă o puteți găsi și pe pagina personală de facebook Elena Gheorghe🙂