Eliberează-te de stres. Fă asta în fiecare seară înainte de culcare, iar pofta de viață va crește considerabil

Home / Health / Eliberează-te de stres. Fă asta în fiecare seară înainte de culcare, iar pofta de viață va crește considerabil
Eliberează-te de stres. Fă asta în fiecare seară înainte de culcare, iar pofta de viață va crește considerabil

Locul de muncă, familia, copiii, școala, iubitul, soțul, toate astea aduc stres în viețile noastre și de multe ori nu știm cum să facem să scăpăm de presiunea pe care o simțim zi de zi. Există soluții, iar una la îndemână este cea pe care v-o prezentăm chiar noi.


Masajul poate fi cel mai bun prieten al omului. O jumătătate de oră de masaj are efecte terapeutice incredibile. Te eliberează de stres într-un timp record, iar obososeala trece mult mai repde. Evident, nu avem timp să mergem la un maseur în fiecare zi, motiv pentru care vă indicăm un masaj pe care îl puteți face chiar la voi acasă. Așadar, când vă simțiți tensionați, după ce faceți un dus și v-ați băgat în pat, luati-vă fiecare picior în palme și începeți să-l masați timp de 15 minute. Această tehnică se numește reflexoterapie. Puteți, de asemenea, să apelați la uleiuri cu mirosuri esențiale de lavandă, mentă sau portocală, care vă vor da o stare de bine. După acest procedeu, cu sigurantă vă veți simți mult mai bine și mai relaxați. În primul rând, oferă confort și te eliberează de stres. De altfel, mulți medici spun că masajul, această tehnică de vindecare aplicată înainte de culcare are multe beneficii pentru sănătate, precum circulația sângelui, stimulează procesul de secreție a glandelor sudoripare și sabacee, sprijină metabolismul, reduce nivelul grăsimilor subcutanate, imbunătăteste oxigenarea în țesuturi, imbunătăteste sănătatea pielii și o face mai rezistentă, flexibilă și catifelată. În plus, masajul este popular și pentru efectele lui pozitive asupra mușchilor, care devin mai puternici, mai flexibili și eliberează tensiunea. Acidul lactic este unul dintre cele mai puternice cauze ale durerilor și spasmelor mușchilor, insă masajul ajută la eliminarea acumulării acestui acid.

reflexoterapie-elli.ro
Reflexoterapie Elli.ro

Această tehnică stimulează și îmbunătateste procesul de digestie. Reflexoterapia este una dintre cele mai bune tehnici de masaj, care poate chiar să vindece anumite boli ale unor diverse organe. Această tehnică a fost folosită în multe țări de secole. Specialiștii sfătuiesc folosirea acestei proceduri în fiecare zi, înainte de culcare. Va dura 10-15 minute să îți faci masaj zilnic pentru a simți efecte pozitive după câteva zile. Reflexoterapia picioarelor este o incredibilă procedura de vindecare care poate atenua multe simtome precum durerile de cap, insomnia, oboseală cronică, amețeală și de asemenea ajută la tratarea principalelor cauze ale multor boli precum bolile de ficat, de rinichi, de inimă, presiunea mare a sângelui.  Masajul corect al picioarelor este cel mai puternic mod de a scăpa de stres și este de asemenea un mod minunat de a termină un masaj întreg al corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.