Elimină celulita cu oțetul de mere

Home / Diet and Fitness / Elimină celulita cu oțetul de mere
Elimină celulita cu oțetul de mere

Oțetul de mere este un remediu natural perfect pentru înlăturarea celulilei prin compușii și acizii pe care îi are. Oțetul de mere trag fluidele din organism, elimină toxinele și ajută la curățarea corpului. Așa că dacă vrei să scapi de celulită, ar trebui să iei în considerare și aceste remediu care nu dă greș niciodată!

Citește și: Cum să scapi de grăsime fără să faci exerciții? Respectă aceste sfaturi și slăbești văzând cu ochii!

Sunt multe metode prin care poți scăpa de celulită, însă remediile naturiste sunt din cele mai eficiente. Așa că renunță la cremele scumpe, care nu fac decât să îți umple pielea de toxine și încearcă și această variantă, dacă te confrunți cu păcătoasa celulită.

Oțetul de mere ajută la distrugerea și topirea excesului de grăsime acumulat în celule, așa că este recomandat să fie folosit de pesoanele care au greutate în exces sau celulită. Asta pentru că beneficiile oțetului de mere asupra organismului sunt nenumărate, iar în scurt timp vei ajunge să arăți ca din reviste. În plus, oțetul de mere elimină și toxinele, iar asta nu poate fi decât de bine pentru tine și corpul tău.

Poți folosi oțetul de mere atât inters, cât și extern. Dacă îl folosești extern, vei vedea cum pielea ta devine foarte netedă în numai câteva săptămâni, mai ales dacă echilibrezi totul cu o dietă bine pusă la punct și cu un program de exerciții.

Oțetul de mere folosin intern

Pentru a-l transforma în remediu eficient pentru celulită, ai nevoie să amesteci următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de oțet de mere
  • Jumătate de litru de apă
  • O lingură de miere sau orice alt tip de înducitor, pentru a face compoziția mai gustoasă

Ar trebui să bei un pahar de oțet de mere înainte de micul dejun și să continui să bei pe parcursul întregii zile. Apa ajută la detoxifierea corpului, iar combinată cu efectele oțetului de mere va distruge grăsimea în exces și îți va face corpul să strălucească, la propriu.

Oțetul de mere folosit extern, aplicat direct pe corp

Pentru a reduce celulita și aspectul neplăcut al acesteia, trebuie să amesteci oțet de mere în crema ta de masaj sau în uleiul de corp pe care îl folosești pentru a avea grijă de piele. Ar trebui să aplici crema de corp de două ori pe zi și să masezi puternic pentru a pune sângele în mișcare. Oricum, pentru a scăpa de celulită trebuie să completezi și cu o dietă echilibrată, dar și cun un program de exerciții.