Elimină toxinele din corp printr-o metodă simplă și eficientă. Cum poți face asta acasă?

Home / Health / Elimină toxinele din corp printr-o metodă simplă și eficientă. Cum poți face asta acasă?
Elimină toxinele din corp printr-o metodă simplă și eficientă. Cum poți face asta acasă?

Detoxifierea organismului este foarte importantă pentru corpul și mintea noastră, iar acest lucru ar trebui să se întâmple din ce în ce mai des, deoarece ducem, în mare parte, un stil de viață nesănătos, mâncăm hrană procesată, iar alimentele, majoritatea, sunt modificate genetic. De aceea, este important să facem o cură de detoxifiere cel puțin de câteva ori pe an.

Cea mai populară metodă de scoatere a toxinelor din corp este plasturele detoxifiant. Această procedură a fost încercată pentru prima dată în Japonia. Există acești plasturi care se lipesc pe talpă seara, înainte de culcare, și se deslipesc dimineața, când ne trezim. Dacă plasturele este negru, asta înseamnă că toxinele au ieșit din corpul nostru în timpul nopții. Aceste tampoane medicinale se pun pe partea de jos a picioarelor, iar asta pentru că ajută la îmbunătățirea limfei si a circulația sângelui, care poate deveni foarte înceată în partea de jos a corpului din cauza unui stil de viață sedentar. Dacă încercați acest tratament medicinal naturist veți avea parte de efecte pozitive, vă for trece durerile de cap, de articulații și oboseala. Puteți să le procurați de la farmacie ori să vi le realizați chiar acasă.

Cum realizăm plasturii pentru detoxifiere acasă

Dacă alegi să faci acest tratament de detoxifiere acasă, atunci trebuie să-ți cumperi ceapă, usturoi, apă, pansamente și autocolant. În aceeași ordine trebuie să realizați și compoziția. Prima dată curățați și tăiați felii ceapa și usturoiul, după care le puneți deoparte. Puneți apa la fiert, iar după ce începe să clocotească se adaugă ceapa și usturoiul și se lasă la fiert timp de 10 minute. După aceea, stingeți focul și lăsați apa să se răcească timp de 20 de minute. Apoi, luați mixtura și o puneți pe tampon până când acesta devine umed, partea de sus, adică autocolantul, trebuie să rămână uscată. Dacă se umezește pea mult, în cazul ăsta stoarceți și lăsați cât este nevoie.

Cum folosim tampoanele de detoxifiere

După ce întregul pocedeu este gata, lipisiți tampoanele medicinale pe laba piciorului, cât mai la mijloc, după care lipisiți cu autocolantul. Pentru a evita desfacerea tamponului, indicat ar fi să purtați o pereche de șosete. Dimineața, aruncați ciorapii la spălat, iar tampoanele detox le aruncați la gunoi. Mai puteți repeta acest procedeu o singură dată, dar nu de mai multe ori pe an.

Așa vor arăta picioalre noaste dacă avem în corp toxine
Așa vor arăta picioalre noaste dacă avem în corp toxine