Elixirul rusesc care șterge 10 ani de pe față

Home / Beauty Tips / Elixirul rusesc care șterge 10 ani de pe față
Elixirul rusesc care șterge 10 ani de pe față

Ultima nebunie în rândul femeilor din întreaga lume pare a fi o rețetă rusească pentru tinerețe veșnică. Rețeta folosește mai multe plante medicinale, cum ar fi mușetel, coriandru și muguri de mesteacăn, muguri, toate oferind o serie de beneficii pentru sănătate. Folosirea regulată a acestui elixir uimitor va restaura aspectul tineresc al feței și al corpului și poate încetini procesul de îmbătrânire. Inutil să mai vorbim, încrederea în sine va exploda, cu siguranță, folosind acest elixir! Trebuie să încercați acest elixir rusesc care șterge de la 10 până la 20 de ani de pe față! Efectele sunt uimitoare!

Rețetă elixir rusesc de întinerire

Ingrediente:

  • 5 grame flori de musetel
  • 5 grame coriandru
  • 5 grame flori Asteraceae
  • 5 grame muguri de mesteacăn

Citește și Ia aminte la acest truc care îți poate activa metabolismul!

Indicații:

Luați un recipient închis ermetic și puneți toate ingredientele în ea. Într-o cană, pune o lingură de acest amestec și acoperă cu apă fiartă cca 500 ml. Se lasă amestecul să stea timp de 20 de minute și apoi se bea. Adăuga miere pentru a îmbunătăți gustul. După ce ai strecurat, bea o jumătate din ea pe stomacul gol dimineața, iar cealaltă jumătate la două ore după cină. Asigurați-vă că nu beți sau mâncați nimic altceva după aceea. Se repetă tratamentul pentru o lună pentru rezultate optime. Ia o pauză de 5 săptămâni, apoi se repetă din nou întreaga metodă.

Acest  va elixir va îmbunătăți starea generală de sănătate, pe mai multe niveluri. În primul rând, va șterge anii de pe față, întinerind pielea. În continuare, acesta va ajuta să ardeți grăsimi, fără a fi nevoie să schimbați obiceiurile alimentare prin stimularea metabolismului. În plus, va elimina toxinele din organism, îmbunătățind astfel funcția inimii, rinichiului și ficatului.