Elixirul tibetan al longevității: cum să arăți mereu tânără fără pic de efort!

Home / Beauty Tips / Elixirul tibetan al longevității: cum să arăți mereu tânără fără pic de efort!
Elixirul tibetan al longevității: cum să arăți mereu tânără fără pic de efort!

Când vine vorba de a avea un ten fără riduri, ne gândim întotdeauna la produse cosmetice scumpe sau chiar la operații. Unele sunt pline de chimicale, altele sunt cât se poate de riscante, cu efecte pe termen lung asupra pielii. Dar există varianta mai simplă, pe care o putem prelua de la tibetani, maeștri în a arăta mereu tineri! Rețeta pentru întinerire vine chiar de la ei și are două ingrediente foarte simple! Află cum poți arăta mereu tânără, cum poți să ai un ten fără riduri, în cel mai simplu mod cu putință!

Reîntinerirea feței și a întregului organism nu este rezultatul unor proceduri cosmetice, potrivit tibetanilor. Cele mai bune și mai sănătoase moduri de a face acest lucru este să aplici metode simple, naturale, care oferă rezultate remarcabile.

Citește și 5 alimente care ne fac mai deștepți! Consumă-le dacă vrei IQ peste medie!

Printre acestea se numără: nutriție corectă, exerciții fizice constante, îngrijire naturală și satisfacție spirituală.

Ingrediente pentru un elixir miraculos al tinereții:

  • 300 grame de usturoi
  • 1 kg de lămâi

elixir lamai fara riduri

Mod de preparare

Se pisează lămâile, cu tot cu coajă și semințe.  În 1,5 litri de apă clocotită, se adaugă usturoiul pisat și lămâile.Se lasă totul la fiert timp de 15 minute. Apoi se sală să se răcească.  Bea 0.5 din acest lichid în fiecare zi, timp  de 25 de zile, apoi faceți o pauză de 10 zile și se bea din nou, timp de 25 de zile.

Este rețeta perfectă pentru întinerire, care vine chiar de la tibetani! Nu vei mai avea probleme cu ridurile niciodată! De fapt, nu vei mai avea riduri, iar aspectul tenului tău va fi mereu tânăr. Și asta fără intervenții chirurgicale sau creme cosmetice scumpe!

Comments are closed.