Elle Macpherson și secretul frumuseții ei la 51 de ani! Uite de ce arată vedeta mereu tânără!

Home / Lifestyle / Elle Macpherson și secretul frumuseții ei la 51 de ani! Uite de ce arată vedeta mereu tânără!
Elle Macpherson și secretul frumuseții ei la 51 de ani! Uite de ce arată vedeta mereu tânără!

Elle Macpherson are 51 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea arată impecabil, chiar și fără machiaj. Care sunt secretele care stau în spatele frumuseții ei? Elle Macpherson ți le dezvăluie, pentru a te ajuta să arăți mereu tânără și frumoasă!

De când se știe, Elle este pasionată de frumusețe și sănătate. O perioadă lungă de timp, a căutat să găsească cele mai bune soluții pentru asta, care să fie și accesibile! Acum, îți dezvăluie și ție secretele frumuseții ei, care sunt cât se poate de simple și..obisnuitw.

Ritualul de dimineață

Elle se trezește cu 45 de minute înainte de ceas. Înainte de toate, bea 500 ml de apă și apoi stă pe un scaun, cu spatele drept, timp de câteva minute, pentru a se relaxa și pentru a permite corpului să se trezească cu adevărat. Practică un program de 33 de zile de meditație, care include tehnici de respirație și focusarea pe anumite calități sau valori pe care vrea sp le dezvolte. Uneori, practică și meditație ghidată.  Uneori, 10 minute îi sunt mai mult decât suficiente pentru a lucra pe ele. Câteodată, meditațiile durează și 40 de minute. Citește foarte mult.

Dragoste, pace și fericire

Aceasta este triada de la care Elle nu face niciodată rabat. Își duce viața respectând aceste 3 principii de bază, în funcție de care face și alegerile. Dacă situațiile în care se flaă nu îi aduc aceste dragoste, pace și fericire, atunci alege să renunțe la ele.

Factor de protecție

Unul din secretele frumuseții lui Elle este că poartă creme și produse cu factor de protecție. Chiar dacă îți place să fii bronzată, gândește-te cât de novice sunt razele ultraviolete pentru piele și cât de mult te îmbătrânește statul excesiv la soare. Alege produse care au factor de protecție peste 30. Elle spune că atunci când face surf, de exemplu, se dă cu loțiuni care au factor de protecție 50 și poartă pantaloni speciali, pentru ca pielea să nu îi fie afectată de soare.

Exerciții

Elle face exerciții fizice în fiecare zi. Are o rutină ceva mai blândă decât înainte și nu se mai duce la sală, practică aceste antrenamente acasă, timp de 45 de minute. Îi place să facă sport afară, pe care îl recomandă tuturor. Face surf și alte sporturi nautice și înoată foarte mult pentru a-și menține forma fizică.