Epilarea definitivă, tratamentul de înfrumusețare pe care trebuie să-l încerci neapărat

Home / Health / Epilarea definitivă, tratamentul de înfrumusețare pe care trebuie să-l încerci neapărat
Epilarea definitivă, tratamentul de înfrumusețare pe care trebuie să-l încerci neapărat

Probabil că ai auzit zeci de teorii care spun că epilarea definitivă este dureroasă, că acest definitiv este relativ și că mai bine am lăsa natura așa cum vine, cu plusuri și cu minusuri. Trebuie să-ți spunem că partea cu durerea este un mit, iar partea cu natura ține de alegerea fiecăruia dintre noi. Mergând strict pe partea medicală, după discuții îndelungate cu oameni specializați, putem garanta că epilarea definitivă nu este riscantă și nici complicată. În plus, dacă urmezi cu strictețe sfaturile doctorului, definitivul devine definitiv.
 

Medicul Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din țară
Medicul Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din țară

 ,,Tratamentul cu laser este nedureros în comparație cu metodele alternative. Singură ,,reacție adeversa,, după tratamentul de epilare definitivă cu laserul Gentle Max Pro este o ușoară roșeață a pielii în ziua tratamentulul, efect care dispare în câteva  ore”,  declară medicul estetician dr. Gad Renert.

epilare

gentlemax-pro

Mai mult decât atât, doctorul Renert Gad explică foarte clar că pacienții lui folosesc acest tratament în scopuri diverse. ,,Noi recomandăm acest tratament nu numai datorită rezultatelor estetice, ci și datorită atenuării marcate a coșurilor, durerilor și a neplăcerilor rezultate din creșterea inversată a firelor de păr (sub piele), conchide chirurgul estetician.  Așadar, ce mai așteptăm. E cazul să ne punem pe treabă, mai ales că primăvară este sezonul propice pentru începerea procedurilor de epilare definitivă.

candela

Clinica Gad Renert

Clinica doctorului Gad Renert, specializată chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și tratamente medicale atât faciale, cât și corporale. Printre clienții clinicii se numără Teo Trandafir, Denisa Nechifor, Anda Adam, Diana Munteanu, Jorge, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Silviu Andrei, Maria Păuna, Bianca Gavrilescu, Nicoleta Țociu, Andreea Antonescu, Doria Niculescu, dr. Nicoleta Ferariu, Ramona Lăzuran. Lista este mai amplă, însă v-am specificat o parte dintre persoanele publice care apelează cu încredere la serviciile doctorului Gad Renert.

Pentru a fi la curent cu toate procedurile pe care doctorul le realizează, dar și pentru a vedea lista cu prețuri, plus multe alte informații despre estetică și tratamente, puteți vizita site-ul www.dr-renert.com, dar și pe pagina de facebook Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.