Era rușinată de petele de pe mâini, dar acum toți o întreabă ce cremă folosește!

Home / Beauty Tips / Era rușinată de petele de pe mâini, dar acum toți o întreabă ce cremă folosește!
Era rușinată de petele de pe mâini, dar acum toți o întreabă ce cremă folosește!

Piele frumoasă și radiantă. Mulți oameni cred că acest lucru nu poate fi atins prea ușor. Cea mai mare problemă sunt petele de vârstă, dar astăzi vă vom învăța cum să scăpați definitiv de ele. În cazul în care sunteți îngrijorată cu privire la această problemă, nu vă mai grăbiți să cumpărați creme scumpe, ci faceți cum a făcut această femeie. Preparați acasă un remediu care șterge petele de vârstă definitiv!

Pentru a realiza această cremă, aveți nevoie de doar trei ingrediente. Fără creme scumpe care albesc pielea și o deteriorează. Această mască poate fi utilizată pe orice zonă cu probleme, inclusiv și pe picioare. Cu timpul, această cremă te va scăpa de toate petele, iar tenul tău va fi impecabil, ca de porțelan.

Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!

Cremă-mască împotriva petelor

INGREDIENTE:

  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de iaurt
  • 1 linguriță de suc de lămâie

Se amestecă toate ingredientele, până când veți obține un amestec cremos.

Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

Aplicați masca pe piele cu probleme. Țineți masca timp de 15 minute, apoi se curăță straturile. Vă recomandăm să faceți această procedură pe timp de noapte, pentru că, după îndepărtarea măștii poate să apară o ușoară înroșire a pielii. Utilizați această mască nu mai mult de 2 ori pe săptămână.