Trucul de frumusețe la care apelează și Eva Mendes. Vei arăta ca o zeiță

Home / Beauty Tips / Trucul de frumusețe la care apelează și Eva Mendes. Vei arăta ca o zeiță
Trucul de frumusețe la care apelează și Eva Mendes. Vei arăta ca o zeiță

Bărbații sunt înnebuniți după ea, în timp ce femeile o invidiază pentru că ea este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Cu toate că mulți cred că Eva Mendes foloseste produse cosmetice scumpe pentru a avea grijă de pielea ei, actrița a dezvăluit că ea folosește de fapt un ingredient pentru a păstra aspectul ei proaspăt. Acesta este uleiul de cocos! 

Eva, care a fost un susținător puternic al îngrijirii naturale a pielii timp de ani de zile, apelează  întotdeauna la rețete naturale pentru o piele perfectă,  pe care le găsește chiar în bucătăria ei. Ea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, datorită unui produs pe care îl ai și tu acasă.

Ea a spus că uleiul  de cocos este preferatul ei, susținând că acesta te poate ajuta și să dai jos kilogramele în plus, dar și să hidratezi în mod eficient pielea. Unul dintre ritualurile înainte de culcare este frecarea corpul cu ulei de cocos presat la rece în loc de creme scumpe.

Citește și Atenție la orezul de plastic! Se răspândește din ce în ce mai mult pe piață!

O mulțime de experți de frumusete sunt de acord cu faptul că uleiul de cocos poate înlocui perfect multe produse cosmetice scumpe, care sunt încărcate cu substanțe chimice.

Ulei de nucă de cocos organic neprocesat este perfect atunci când este utilizat ca loțiune de corp, fiind un exfoliant hidratant, demachiant facial și un balsam hrănitor de păr.

Uleiul de cocos împrospătează pielea uscată și obosită aproape instantaneu, deoarece, spre deosebire de alte uleiuri, uleiul de nucă de cocos este absorbit ușor și rapid de piele.

Dacă doriți să vă răsfățați tenul, începeți prin a aplica o mască hrănitoare prin amestecarea unei lingurițe de sare și a unei lingurițe de iaurt grecesc. Acest amestec se aplică pe fata și lasă-l sa acționeze timp de zece minute. Clatește bine și usucă fața cu un prosop. În cele din urmă, se aplică niște ulei de cocos presat la rece cu un masaj ușor, astfel încât să fie absorbit mai ușor de piele.