Ești blondă? Uite ce cred oamenii despre tine

Home / Lifestyle / Ești blondă? Uite ce cred oamenii despre tine
Ești blondă? Uite ce cred oamenii despre tine

Un studiu dat publicității recent arată că femeile cu părul blond natural tind să fie mai inteligente decât femeile care au părul închis la culoare.După ce au analizat scorurile testelor de IQ pentru mai mult de 10.000 de persoane, cercetării de la Universitatea Ohio, au descoperit că femeile blonde au un procentaj general mai mare decât cele cu părul șten, roșcat sau negru. Mai exact, blondele au obținut un procentaj mediu de 103,2, spre deosebire de brunete care au ajuns doar la 102.7.  

Acest studiu este practic finalul erei în care femeile blonde erau desconsiderate din cauza culorii părului. În fapt, cultura europeană pare a fi de vină pentru aceste mituri care au apărut legat de femeile cu părul blond. Sute de ani s-a spus că femeile cu părul blond sunt mai sexy, dar mai puțin serioase. Ideea de la care au pornit a fost că dacă arăți bine nu trebuie să și gândești. În lumina noilor rezultate, cum că femeile cu părul blond sunt mai deștepte decât celelalte, iată alte 5 idei preconcepute pe care le au sau le-au avut oamenii despre blonde și care au fost demontate.

Bombe sexy

Multă vreme, acfeasta a fost părerea general împărtășită, cum că blondele ar fi bombe sexy. De menționat faptul că o artilerie grea și o femeie au foarte puține lucruri în comun, spun unele voci, ca și replică.. Dar pentru zeci de ani, opinia general împărtășită a fost că blondele s-au născut să hrănească fanteziile bărbaților și atât. O remarcă cât se poate de discriminatoare, care reduce esența unui om la aparențe.

Nu pot completa formulare

Legat tot de ideea preconcepută că femeile blonde nu sunt atât de serioase și că dacă arată bine, nu mai au nevoie și să gândească, această abilitate le-a fost negată multă vreme femeilor blonde, ca și cum nu ar cunoaște nici limba română, și nici nu ar ști să scrie. Din nou, denigrant.

Se distrează mai bine

Dacă Rod Stewart a scos un album cu acest nume, atunci toată lumea a luat informația ca adevărată, și anume aceea că blondele se distrează mai bine. De fapt, blondele se distrează la fel de mult sau la fel de puțin ca orice alt om, în funcție de dispoziția pe care o are.Se pare că tot cercetătorii au descoperit faptul că femeile care își decolorează părul le face pe femei să se simtă mult mai atractive. Ar trebui ca acest lucru să ajute blondele să li se mărească salariul, predispuse să se plângă de un comportament neechitabile, ceea ce nu pare mare distracție.

Ești predispusă să faci mai mult sex

Potrivit surselor online, bolndele au făcut sex în mult mai multe locuri neobișnuite decât femeile cu alte culori ale părului. Un stiu efectuat pe un site de dating spune că blondele au chiar mai multe orgasme pe săptămână decât femeile cu alte culori ale părului. Iar un studiu apărut în Jurnalul Scandinav de Psihologie arată că bărbații sunt mai predispuși să se dea la blonde. Așa că blondele nu neapărat că fac mai mult sex, dar toată lumea aparent crede asta. Tot din cauza ideilor preconcepute legate de culoarea părului.