Esti singură? Trei soluții pentru a-ți găsi alesul!

Home / Health / Esti singură? Trei soluții pentru a-ți găsi alesul!
Esti singură? Trei soluții pentru a-ți găsi alesul!

Nu ai timp. Aceasta este principala ta problemă. Ești mereu la muncă, ești mereu pe fugă, iar când nu ești la muncă, muncești de acasă. Întâlnirile cu prietenii s-au rărit, pentru că ești în momentul în care cariera ta ia avânt și nu ai timp de altceva. De cunoscut persoane noi nici nu se pune problema, pentru că munca îți ocupă tot. Cu toate astea, ai vrea ca la final de zi ca cineva să te țină în brațe și să îți spună că totul va fi bine. Dar lipsa timpului te împiedică să cunoști pe acel cineva care să îți ofere și altceva  în afară de muncă. Există, din fericire soluții. În cazul unora dintre ele, nici măcar nu trebuie să părăsești apartamentul. Iar pentru altele, e nevoie să îți rupi o seară pe lună, preț de câteva ore.

Nu este nevoie să te dai prea mult peste cap pentru a-ți găsi pe cineva, dacă ții cont de sfaturile noastre. Sunt mai multe variante pe care le poți încerca, și chiar cu succes. Iată care sunt:

Speed dating

Speed dating-ul este un concept nou, împrumutat din afară. ”Metodologia” este simplă: stai la o masă, iar bărbații din fața ta se schimbă. Timpul alocat pentru fiecare bărbat care se perindă prin fața ta este de 4-5 minute, timp în care tu îți poți face o idee dacă îți place sau nu de el. Dacă îți place, faceți schimb de numere de telefon, dacă nu, el va lăsa locul lui următorului de pe ”listă”. În general, întâlnirile de speed dating sunt foarte amuzante și te lasă să cunoști oameni noi. Ele sunt gândite pentru persoanele care au foarte puțin timp liber, ceea ce nu le permite să cunoască pe cineva. Dacă alegi această variantă, vei avea supriza să dai numai peste directori, manageri și persoane în poziții cheie, din diferite domenii, care au aceeași problemă ca și a ta: nu au timp. Întâlnirile sunt foarte amuzante, mai ales dacă ești tipul de persoană deschisă, dornică să își lărgească cercul relațional. Nu crează niciun fel de obligație, iar lumea vine pentru a socializa, în principal. Sunt câteva firme și locații care au început să organizeze astfel de întâlniri în București și funcționează cu succes. Dacă ai emoții, poți lua o prietenă cu tine. Taxele de înscriere sunt modice și includ un cocktail, în general. De asemenea, dincolo de speed dating, firmele organizatoare mai ”pun la cale” și tot felul de întâlniri în diferite locații din oraș, pentru networking. Dacă te înscrii în baza lor de date, pe baza profilului pe care îl completezi și a solicitărilor pe care le ai, ei îți trimit mesaje frecvent, chemându-te la evenimente în care sunt prezenți cei din tipologia pe care ai descris-o. Spor la treabă!

Tinder

Tinder este o aplicație care a prins foarte mult avânt în afară. De la ei, am preluat și noi aplicația, care se bucură de mare succes și în România. Tinder este însă destul de nișat, pentru că în general, oamenii care își fac profil acolo caută sex. Preponderent. Mai sunt și excepții, adică utilizatori care caută doar să vorbească cu cineva, neavând prea mult timp de socializare fată în față. Practic, îți descarci aplicația, îți faci un profil, selectezi vârsta celor pe care vrei să îi întâlnești și o rază de acțiune. Aplicația îți va filtra utilizatorii în funcție de asta. Apoi, ceea ce trebuie să faci este să dai swipe dreapta-stânga fotografiilor care îți apar, dacă îți plac utilizatorii sau nu. Dacă vrei însă poezie, Tinder nu este locul potrivit pentru a o găsi. Foarte rar găsești persoane care să nu îți facă propuneri… indecente.

Badoo

Badoo este varianta mai soft pentru Tinder. E un loc în care poți găsi oameni cu care poți vorbi normal și natural despre tot felul de lucruri. Sistemul de funcționare este cam același ca la Tinder, doar că Badoo nu este atât de nișat. Aici, oamenii își fac profil pentru socializare și pentru a se întâlni cu alți oameni. Înarmează-te cu răbdare, pentru că vei da peste tot felul de tipologii de utilizatori. Nu toate lucrurile sunt roz în online.

Sau, bineînteles, dacă nu ți se potrivește nici una din aceste propuneri, roagă un prieten să te ajute. S-ar pueta să ai mare mult succes așa.