Eva Longoria îți dezvăluie secretele frumuseții ei!

Home / Lifestyle / Eva Longoria îți dezvăluie secretele frumuseții ei!
Eva Longoria îți dezvăluie secretele frumuseții ei!

Eva Longoria este una dintre frumusețile naturale de la Hollywood, care nu au apelat încă la bisturiu pentru a-și întineri tenul sau pentru a ascunde micile imperfecțiuni. Este adevărat, o ajută și genele, dar mai ales rutina zilnică pe care o are pentru îngrijirea tenului și pe care o respectă cu sfințenie. Află la ce trucuri de frumusețe apelează Eva Longoria pentru a-și menține tenul curat, tânăr și strălucitor, fără riduri! 

Rutina zilnică de îngrijire a tenului pe care o aplică Eva Longoria nu are nimic ieșit din comun, ceea ce este cu atât mai surprinzător, luând în considerare rezultatele pe care le are.

Fără machiaj

Eva spune că poartă foarte mult make up în fiecare zi, fie că este pe covorul roșu, fie că este la filmări, așa că atunci când ajunge acasă, vrea să îți simtă tenul liber și curat. Așa că se demachiază și își hidratează tenul, lăsându-l să respire. Folosește și Vitamina C pentru el, lucru pe care ar fi bine să îl faci și tu.

Unul nu este suficient

Make up artistul ei Elan Bongiorni a învățat-o despre cât de importantă este blenduirea, atunci când vine vorba de make up. Drept pentru care, după ce aplică baza de machiaj, Evei îi place să amestece culorile, nuanțele și texturile de produse cosmetice- umbre, blush, așa că atunci când lumea o întreabă ce poartă, ea spune cu zâmbetul pe buze: ”Port vreo 10 chestii diferite, una nu este suficientă”.

Citește și: Trucuri de frumusețe de la Gigi Hadid, cel mai apreciat fotomodel al momentului!

Gene false

Secretul privirii ei seducătoare sunt genele false, la care apelează încă de când era mai tânără. În plus, folosește și un mascara de bună calitate, care alungește și mai mult genele.

Natural sau glam?

Îi place să combine lucrurile, atunci când vine vorba de frumusețe și de trucurile pe care le folosește. Întrebată dacă îi place să fie naturală sau glam, Eva a răspuns că îi place să se aranjeze, considerănd faptul că apare pe covorul roșu un privilegiu, pe care multe femei nu îl au sau dacă îl au, apare doar de câteva ori în viață.

Crede că brunetele se distrează mai mult

”Prefer o nuanță mai închisă a părului, cum ar fi negru abanos, pentru că pare natural. Și pentru că mi-am vopsit părul de atât de multe ori, folosesc un șampon fără sulfați și balsam care să îl mențină sănătos. Uneori, îmi fac și mască de păr”, spune Eva.

Nu îi place la sală

Cu toate că face antrenamente cu ridicări de greutăți și exerciții de tonifiere, Eva urăște să meargă la sală, dar are un antrenor personal care o forțează să facă acest lucru.