Fă acest masaj și vei arăta cu 10 ani mai tânără!Nu o să îți vină să crezi!

Home / Beauty Tips / Fă acest masaj și vei arăta cu 10 ani mai tânără!Nu o să îți vină să crezi!
Fă acest masaj și vei arăta cu 10 ani mai tânără!Nu o să îți vină să crezi!

Multe dintre noi ar dori să arate mai tineri sau să incetinească procesul de îmbătrânire. Producătorii de produse de îngrijire a pielii știu acest lucru, motiv pentru care piața este inundată cu creme anti-îmbătrânire și de hidratare, care sunt umplute substanțe chimice dure,cauzatoare de cancer. Din fericire pentru aceia dintre noi care vor să sfideze îmbătrânirea, fără efecte secundare, există metode naturale.

O astfel de metodă este cunoscută ca masajul Tanaka. A fost inventat de o femeie japoneză în vârsta de 65 de ani, numită Yukuko Tanaka. Acest tip de masaj nu cere nimic mai mult decât cele două mâini pe care le aveți. Aveți posibilitatea să utilizați de nucă de cocos, ulei de măsline sau ulei de migdale, dacă doriți să hidratați pielea în același timp.

Cum funcționează

Unul dintre modurile în care funcționează masajul Tanaka este prin facilitarea drenaj limfatic propriu-zis.Masajul lucrează și la conturarea pielii și la eliminarea aspectului de piele căzută sau șifonată. Cea mai bună parte? Este nevoie de nu mai mult de 5 minute, ceea ce înseamnă că se poate potrivi cu ușurință în programul tău încărcat. Poți face asta chiar de la birou.