Fă asta în fiecare dimineață și seară de câte 10 ori și viața ți se va prelungi instant

Home / Health / Fă asta în fiecare dimineață și seară de câte 10 ori și viața ți se va prelungi instant
Fă asta în fiecare dimineață și seară de câte 10 ori și viața ți se va prelungi instant

Cu toții ne dorim să avem o viață lungă și să întâmpinăm cât mai puține probleme de sănătate pe parcursul anilor. Din păcate, nu toți suntem la fel de norocoși, iar mulți dintre noi ne îmbolnăvim de diverse afecțiuni. Ceea ce nu știați mulți dintre voi este că fiecare persoană poate să-și prelungească viața cu mai mulți ani dacă ține cont de anumite lucruri. Am descoperit o metodă de prelungire a vieții care sigur dă randament, iar pe lângă asta te scapă de stres.

O viață fără dureri, fără stres, cu o gândire limpede și mereu cu zâmbetul pe buze. Toți oamenii vor același lucru, însă puțini reușesc să trăiască așa. Viața cotidiană, serviciul, familia, copiii, prietenii, toate acestea ne pot crea probleme de zi cu zi. Există însă un șir de lucruri care vă pot relaxa cu totul și care vă pot asigura un trai mai liniștit. Așadar, pe lângă faptul că trebuie să țineți la dieta alimentară, adică să aveți grijă ce mâncați și cât mâncați, mai trebuie să faceți și sport. Mișcarea este foarte importantă și fără ea viețile noastre nu ar fi la fel de bune. Totuși, aceste lucruri nu sunt suficiente, iar tot răsfoind prin foile internetului, am descoperit că respirația joacă un rol important pentru elaxarea corpului și oxigenarea creierului.

Cum procedăm?

Astfel, dacă vă doriți o viață mai lungă și fără stres, în fiecare dimineață vă întindeți în pat pentru cinci minute și inspiați aer în piept timp de cinci secunde și îl expirați după șapte secunde. Faceți acest lucru și veți simți cum plămânii voștri se vor umple de aer. De obicei, majoritatea dintre noi respirăm artificial, iar aerul nu ajunge în totalitate în plămâni, iar din acest motiv creierul nu se oxigenează, circulația sângelui se accelerează și crește nivelul de stres. O altă metodă este să stați în picioare sau pe scaun cu o mână pe stomac, iar alta pe piept și să respirați adânc. Repetați această tehnică de 10 ori atât dimineața, cât și seara.

Încercați să respirați și să expirați de 10 ori în fiecare dimineață și seară, iar viața se va îmbunătăți constant
Încercați să respirați și să expirați de 10 ori în fiecare dimineață și seară, iar viața se va îmbunătăți constant
Beneficiile respirației profunde

Probabil vă întrebați care sunt beneficiile acestei tehnici despre care vă vorbim, însă pe lângă starea de bine, iată câteva lucruri ce se  vor îmbunătăți în viața voastră și astfel veți înțelege de ce veți trăi mai mulți ani.

  • plămânii vor ajunge de la o saturare cu oxigen de 98% la una de 100%.
  • curățarea sistemului limfatic, care are rolul de a elimina toxinele din corp.
  • eliminarea stresului din corp. Aceste exerciții sunt bune și pentru momentele în care există atacuri de panică, starea de frică dispare după ce creierul tău se oxigenează.
  • crește rezistența organismului. Astfel vei reuși să fii mai activă mai mult timp
  • ajuta la transportarea oxidului de azot, un foarte puternic dilatator al plamanilor si al vaselor de sange, care se afla in cavitatea nazala catre plamani; acesta ajuta plamanii si vasele de sange sa functioneze mai bine
  • vă relaxează întreg corpul

Tehnica despre care v-am vorbit mai sus vă va ajuta pe termen lung, însă și voi trebuie să țneți cont de aceste exerciții și să le efectuați în fecare dimineață și seară. Având în vedere că efortul este minim, iar beneficiile sunt multiple, ideal ar fi să le încercați. După ce începeți să efectuați acest procedeu, nu uitați să ne anunțați și pe noi cum vă simțiți și dacă s-a produs vreo schimbare! Succes!

Așa vei reuși să-ți prelungești viața
Așa vei reuși să-ți prelungești viața