Fă-ți propria cremă pentru mâini și pentru picioare, fără nici măcar cea mai mică bătaie de cap!

Home / Beauty Tips / Fă-ți propria cremă pentru mâini și pentru picioare, fără nici măcar cea mai mică bătaie de cap!
Fă-ți propria cremă pentru mâini și pentru picioare, fără nici măcar cea mai mică bătaie de cap!

Dacă vrei să te desparți de produsele cosmetice scumpe din magazinele de specialitate, atunci varianta de a-ți face propria cremă de mâini și de picioare poate fi o variantă ieftină și bună. Te poți răsfăța cu beneficiile plantelor, la intensitate maximă, iar pielea ta va arăta cu adevărat strălucitoare după primele utilizări. Uite cum se prepară aceste creme, la cel mai simplu mod!

Citește și: Ai tenul gras? Încearcă această mască de față pentru a scăpa de tenul lucios!

Ia câteva notițe despre cele mai bune rețete de creme pentru mâini și picioare pe care le poți prepara chiar la tine acasă! Ingredientele sunt foarte simplu de găsit, iar rețelele foarte simplu de pus în aplicare. Ingredientul de bază este o crema de bază fără parfum, pe care o poți customiza chiar tu, după bunul tău plac. Caută o cremă bogată în lanolină, care conține și unt de cacao, de pe urma căruia pot beneficia atât mâinile, cât și picioarele.

Cremă pentru mâini

Uleiurile esențiale din această cremă o fac perfectă pentru hidratarea mâinilor, mai ales dacă pielea este uscată. Mușețelul calmează, iar geraniul ajută la vindecare, pe când lămâia înmoaie pielea.

  • 120 ml cremă de bază neparfumată
  • 10 picături de ulei esențial de mușețel
  • 5 picături ulei geraniu
  • 5 picături de ulei esențial lămâie
  • sticlă cu dozator

Amestecați uleiurile esențiale până la omogenizare și puneți conținutul în sticla cu instrumente de dozare. Păstrați la loc ferit e lumină și folosiți crema ori de câte ori aveți nevoie. Crema face cu adevărat minuni pentru mâinile voastre.

Cremă pentru picioare cu tea tree

Picioarele care sunt îngrijite se simt mult mai bine. Uleiul de tea tree le ajută să facă asta, datorită proprietăților sale de vindecare și antiseptice, laolaltă cu cele de antifungice.

Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 120 ml cremă neparfumată
  • 10 picături ulei esențial de tea tree
  • sticlă cu instrument de dozare

Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă până la omogenizare. Apoi tot conținutul se pune într-o sticlă prevăzută cu instrument de dozare sau chiar într-o cutiuță de cremă mai veche, pe care o curățați bine înainte.