Faceți cunoștință cu oamenii, trendurile și ținutele care vor conduce lumea fashion în 2017 / VIDEO

Home / Fashion / Faceți cunoștință cu oamenii, trendurile și ținutele care vor conduce lumea fashion în 2017 / VIDEO
Faceți cunoștință cu oamenii, trendurile și ținutele care vor conduce lumea fashion în 2017 / VIDEO

Revista Vougue a făcut un top al celor mai importante trenduri care se vor impune pe piața fashion în 2017. Spre surpriza multora, moda se va schimva, sau va reveni, mai bine zis, pentru că ne vom întoarce la roz, platforme, dar și blugii cu talie înaltă și drepți. Designerii se vor impune cu siguranță, iar noi vom purta după cum dictează Calvin Klein, Valentino, Balenciaga, Marc Jacobs, Céline, Givenchy, Bottega Veneta.

Noul șef de la Calvin Klein va fi Raf Simons, așa cum se zvonea în luna august a anului 2016, așa că se anunță multe schimbări în lumea modei. Tot în 2017 se anunță o schimbare pe plan vestimentar. Așadar, ținutele sport în combinație cu accesoriile elegante vor aduce un plus. Designerul Tory Burch are un cuvânt de spus în acest sens, iar colecția pe care urmează să o lanseze va inspira multe domnișoare, dar și doamne.

 

De altfel, credeați că ați scăpat de roz? Ei bine, nu, anul 2017 va fi pink. Mai bine zis, pink is the new camel. Așadar, fetelor, pregătiți-vă garderoba pentru noi ținute … roz. În 2015, cele mai populare vestimentații purtate au fost la Kim Kardashian West, dar și la branduri precum Hermes. Anul 2017 anunță mult roz, iar  Valentino, Balenciaga, Marc Jacobs, Céline, Givenchy, Bottega Veneta au îmbrățișat deja modelul.
Platformele vor fi, de asemenea, un must, în 2017. Da, așa cum vă și întrebați, moda anilor 90 revine. În forță revin și blugii cu talie înaltă, drepți și de culori kaki. Știm, se purtau în 2010, au trecut 7 de ani de atunci, dar iată că designerii s-au gândit să-i readucă pe piață. Și combinațiile pe care și le-au propus pot fi cu adevărat interesante. Îi vom regăsi în colecțiile lui Alexander Wang, Kenzo,  Rag & Bone’s Marcus Wainwright.
Trebuie să știți că noile genți vor fi… carcasele de telefon. În 2017 nu se mai poartă gențile, ci pur și simplu telefonul într-o husă interesantă, de diferite culori. Jeremy Scott s-a gândit deja la o variantă pentru Moschino pentru primăvara anului 2017, iar  Nicolas Ghesquière a înlocuit gențile Louis Vuitton cu aceste huse simpatice.
Tricourile sau bluzele cu mesaje sunt în vogă în 2017. Până la urmă, cumt e poți exprima mai bine atunci când nu poți spune vocal ceva decât prin mesaje sublimale? Michael Kors s-a afișat cu un tricou pe care scria love, Haider Ackermann de altfel s-a afișat cu un tricou pe care era scris ”fii propirul tău erou” iar Maria Grazia Chiuri de la Dior a avut un tricou pe care era scris clar ”ar trebui să fim toate feministe”.
Papucii crocs sunt clar un must have în 2017.  Christopher Kane deja urmează să lanseze o colecție cuc are sigur îi va da gata pe toți în 2017. Ce-i drept, acest gen de încălțăminte a fost purtat de Rihanna, dar și de Delia la noi în țară, iar fanii au reacționat pozitiv. Oricum, toți îi știm din copilărie, nu-i așa?

Cerceii foarte mari, tridimensionali vor fi de alfel foarte căutați. Anii 80 sunt în 2017. Designerii au decis să-i readucă pe piață. Să vedem însă dacă vor avea succes. Retro, dar la modă!

Pisicile mari sunt noile pisici de casă. Sau mai bine zis ne plac imprimeurile, iar în 2017 vor fi la mare căutare. Stella McCartney a adus în 2016 o pată de culoare pe ținutele Gucci. Același lucru se va întâmpla și în 2017.