Trei idei de ținute care te scot din impas de fiecare dată!

Home / Fashion / Trei idei de ținute care te scot din impas de fiecare dată!
Trei idei de ținute care te scot din impas de fiecare dată!

Atunci când nu mai ai nicio inspirație în ceea ce privește propria ta garderobă, fashion editorul elli.ro vine cu trei soluții pentru a te scoate din impas. Nici măcar nu trebuie să îți achiziționezi alte piese vestimentare, ci să combini inteligent hainele pe care le ai deja. Alege ținuta care îți place din propunerile noastre și bucură-te de reacțiile celor din jurul tău!

Citește și: Cele mai hot rochii ale momentului! Iată cu ce să te îmbraci să fii în tendințe!

Ținuta #1 

Pentru o zi casual la birou, înainte ca temperaturile ridicate să își facă apariția, poți alege o rochie neagră, asimetrică, pe care să o combini cu o pereche de colanți dintr-un material mai lucios. Ca și încălțări, poți opta pentru o pereche de pantofi tip Oxford, care să fie din lac. Este foarte important ca materialul și luciul rochiei (dacă are) să se regăsească și în celelalte piese vestimentare, pentru a crea ideea de unitate. În loc de o rochie asimetrică, poți alege un tricoul XXL, pe care să îl transformi în rochie, de exemplu. Pe deasupra, poți lua o geacă subțire, cu imprimeu, care să reprezinte și punctul de interes al ținutei. Poți accesoriza cu un colier statement, care să te scoată din anonimat.piese vestimentare outfit

Ținuta #2

Pentru o seară cu prietenii, dar nu foarte sofisticată (eventual o ieșire la o terasă), poți alege varianta de mai sus. Imprimeul lucios al colanților îl estompezi cu o non-culoare. În acest caz, alb este cel care se potrivește cel mai bine, cromatic vorbind. Alege sacoul cu un croi puțin mai masculin și puțin mai lung, astfel încât să îți acopere fundul, lucru foarte important pentru a evita situațiile neplăcute. Ca și tricou, un tricou alb, cu imprimeu simplu, ceva mai lung, poate fi soluția perfectă pentru a completa ținuta. Un rucsac de piele ar fi ideal pentru a-ți ține lucrurile în el. Mare atenție la transparențe. Dacă nu ai un corp tonifiat, alege ca partea de sus să fie dintr-un material puțin mai opac. Având în vedere că ai colanți cu luciu, ar fi ideal ca celelalte materiale să fie simple, ca și textură, pentru a nu încărca ținuta foarte mult.

tinuta 2

Ținuta #3

Zilele călduroase de vară aduc în prim plan salopeta, una dintre piesele vestimentare de rezistență ale acestui sezon. Alege o salopetă dintr-un material subțire, care imită denimul, de exemplu. Nu alege satin sau alt tip de materiale pretențioase, pentru că atunci când vei transpira, urmele de transpirație se vor vedea foarte urât. Mare atenție la croială. Partea de jos a salopetei ar trebui să fie până la gleznă și să îți permită să te miști, pentru că ai nevoie de ceva confortabil. Ca și încălțăminte, poți încerca o pereche de sandale cu toc gros, ca cele din imagine, care te vor transforma instant într-o școlăriță. Poți apela și la un mic detaliu, dacă vrei ca ținuta să fie puțin mai sexy, și anume o bretea delicat lucrată a unui sutien. Poți accesoriza cu un rucsac și o pălărie cu boruri rotunde, mici, dintr-un material de vară, nicidecum fetru.

tinuta 3

Facebook: Crangachic

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.