Femeile, în cele mai amuzante ipostaze! În care dintre ele te regăsești?

Home / Lifestyle / Femeile, în cele mai amuzante ipostaze! În care dintre ele te regăsești?
Femeile, în cele mai amuzante ipostaze! În care dintre ele te regăsești?

A fi femeie nu este ușor, iar asta o știe prea bine orice doamnă sau domnișoară, care zi de zi se chinuie să le prindă din urmă pe vedetele de la Hollywood sau modelele care apar pe coperțile tuturor revistelor. De cele mai multe ori, realitatea nu corespunde cu revista, dar viața bate de foarte multe ori filmul. Dacă vrei să te amuzi puțin, uită-te la imaginile de mai jos, care arată tuturor cam cât de greu este să fii femeie și care este diferența între așteptări și rezultate! 

1

Ni s-a întâmplat tuturor să ne imaginăm cum am dormi lângă partenerul nostru de viață și cât de bine o să ne stea părul(ca în reclame)…și cum o să ne trezim radiind de frumusețe, strălucire și păr buclat. De fiecare dată, ne-am trezit însă ca în imaginea din dreapta, ceea ce nu poate decât să ne demonstreze că nu suntem perfecte. Dar putem să aspirăm către asta, cu ceva mai mult fixativ și produse de styling pentru păr.

2

Mersul la sală nu a fost niciodată punctul nostru forte. Iar când ai ca punte de reper vedetele de la Hollywood și modul în care arată ele atunci când termină un atrenament, parcă asta te inspiră să mergi mai departe. Însă după o oră de transpirat intens, realizăm însă că am picat în cea mai mare deziluzie, care ne face să arătăm mai degrabă ca doamna din dreapta, decât ca cea din stânga. Nu este nimic, este absolut normal! Înghițim în sec și mergem mai departe!

3

Orice femeie însărcinată a trecut prin asta. Iar a nu ajunge la propriile picioare poate fi destul de frustant, uneori, mai ales când trebuie să faci asta zilnic. Mai grav este că nicio poziție nu ajută, iar un simplu gest se poate transforma într-o corvoadă de zile mari, care nu aduce zâmbete pe față, ci mai degrabă multă…transpirație.

 

4

Oglinda este cel mai bun prieten sau poate că…nu? După ce stai o oră în fața ei, pregătind și aranjând orice mic detaliu, ești pregătită pentru marele..selfie! Și după ce faci o sută de fotografii pe minut, observi că te-ai chinuit degeaba. Așa că o iei de la capăt cu aranjatul, schimbatul luminii, poziției, hainelor, pentru a arăta cel puțin decent în acel selfie. Cine să ne mai înțeleagă?