Fiica Anamariei Prodan a ales tehnica Aquabike

Home / Diet and Fitness / Fiica Anamariei Prodan a ales tehnica Aquabike
Fiica Anamariei Prodan a ales tehnica Aquabike

După Denisa Nechifor ș Anamaria Prodan, Rebbeca, fiica soției lui Reghe, antrenorul Stelei, a ales să-și mențină silueta de model cu antrenamentele Aquabike, care este ultima modă printre vedete.

Rebecca Prodan a fost însoțită de o prietenă de-a sa pentru a avea companie în timpul exercițiului din cabina Aquabike. Majoritatea vedetelor din străinătate optează pentru acest gen de antrenament, care este distractiv și pe deasupra arde și calorii. După ce tânăra de 16 ani s-a amuzat copios în timpul ședinței, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a petrecut o jumătate de oră la MonSoleil, la Aquabike.

Rebbeca a ales Aquabike
Rebbeca a ales Aquabike
Despre locul de răsfăț!

MonSoleil, centru profesional de bronzare ultra modern, climatizat, dedicat doar bronzajului, vă ofera consiliere personalizată pentru a vă atinge obiectivul în materie de bronzare, respectând un lucru prețios : pielea dumneavoastră. Situat la 100m de Piata Victoriei, la adresa Șoseaua Nicolae Titulescu, Nr. 14, Sector 1, Bucuresti, veți descoperi un centru de bronzare unic ce vă pune la dispoziție tablete Ipad conectate la internet și Wi-Fi gratuit.

  • Aquabike (pedalare în apă în cabina privată). Este produsul pe care și Pippa Middleton în promovează peste hotare, după ce l-a încercat și de care se declară foarte îndrăgostită.
  • Bronzare UV – bronzare orizontală și bronzare verticală (sistem PowerPlate: fitness și bronzare în același timp).
  • Bronzare organică – cabina de bronzare VersaSpa PRO, numărul 1 în lume.