Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

Home / Beauty Tips / Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!
Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

Căderea părului este o problemă comună în zilele noastre. Ea poate fi cauzată de o serie de factori, cum ar fi stresul fizic sau emoțional, deficiențe nutriționale, dezechilibre hormonale, alergii, igiena precară și utilizarea improprie a produselor de îngrijire a părului. Utilizează această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des și mai puternic ca oricând!

Următoarea mască naturală pentru păr va stimula creșterea părului nou în zonele afectate de calviție sau în locurile unde părul este mai rar. De asemenea, ea va hrăni profund părul și îl va face mai puternic și mai sănătos.

Este ieftin și ușor de preparat și ar trebui să o aplici o dată pe săptămână.

Ingrediente:

  • 1 ou
  • o banană coaptă
  • o lingură de miere
  • ½ cană (125 ml) bere

Citește și Cum recunoști pepenii injectați? Singurul semn care îi dă de gol

Într-un castron,  puneți piure-ul de banane și adăugați un ou. Se amestecă bine până la omogenizare. Se adaugă miere și bere și se amestecă din nou. Aplică amestecul rezultat pescalp și masează timp de 5 minute. Apoi, aplică o cască de duș  și lasă-l să acționeze timp de o oră. Apoi, se spală părul ca de obicei.

Această mască poate fi aplicată, de asemenea, după șamponare pentru a vă asigura că pielea capului este complet curată, iar excesul de murdărie și uleiuri a fost eliminat. Lasă masca să acționeze timp de o oră și apoi spală părul cu apă.

Bananele sunt o sursă excelentă de potasiu și vitaminele A, C și E, perfecte ca remediu pentru părul fragil. Aceste vitamine sunt esențiale pentru un păr sănătos și puternic. Ouăle sunt abundente în proteine, iar părul este format din proteine. Prin urmare, proteinele joacă rol vital în creșterea sănătoasă a părului. De asemenea, ouale fac părul moale și stralucitor. Berea este bogată în vitaminele B.

Mierea acționează ca un umectant și poate îmblânzi părul rebel. Este o sursă excelentă de vitamine, care sunt  benefice pentru scalp.

Uilizați masca o dată pe săptămână și veți observa schimbări în cel mai scurt timp.